Ligger och myser med min allra bästa!

Först var jag på träning som var riktigt rolig trots att vi var så himla få, vi körde bra övningar som var jobbiga. Sen i slutet körde vi intervaller för att avsluta med lite plankan, SJUKT SKÖNT!!
Sen for jag och Mimmi på Ica för att köpa en massa frukt och göra fruktsallad av. Såg lite tv och snackat om en massa, kändes som att de behövdes.
Nu ligger vi och myser i sängen och ska strax sova. En lång dag väntar imorgon så bara att tagga! Hoppas alla haft en bra dag. Puss på er

 

Konsten att ha ett leende på läpparna

Ja, detta är jag idag!
Hoppas alla har en bra onsdag!

Att ha en vän är som att vakna och känna att solen skiner.

jag har världens bästa vänner. igår skrev jag om hur mycket per betyder för mig men mina vänner betyder minst lika mycket om inte mer. 
ni vet mycket väl vilka ni är så behöver förmodligen inte nämna er vid namn. men ni ska veta att ni är det bästa jag vet på alla plan. när jag är ledsen för att något eller någon sårat då finns ni där, även om jag bara behöver någon att prata med. ni frågar om jag vill göra något när jag inte har något att göra och har tråkigt även om ni är med andra. det sägs att man ska umgås med de människor som gör att man blir glad då livet är för kort för annat. 

Just du är bäst på att säga det jag verkligen behöver höra, vara helt ärlig utan att säga något för att få mig att må bättre för en kort stund för att sedan må dåligt igen. du läser mig som en bok och vet om jag är ledsen eller om jag har något spännande att berätta. 

och just du är bäst på att lyssna, bäst på att fråga hur jag mår och alltid hitta på aktiviteter som gör att dagen känns så mycket bättre. Du accepterar alla val även om du själv inte hade gjort så och du acceptererar mig som jag är. 

och just du är den som så ofta ställer upp, även om du själv kanske inte riktigt orkar. du frågar ofta om jag vill prata om något som du vet att jag är besvärad över och lyssnar alltid så himla bra. Om man frågar om du vill hjälpa ställer du oftast upp. 

och just du får mig alltid på bra humör, ja behöver bara kolla på dig och hela mitt ansikte blir till en stor mun som ler. Du har alltid haft den bra egenskapen att få en människa att ha riktigt roligt och hittar alltid på galna saker och sådant som är spontant. du har funnits där ett tag. även om vi inte ses alltför ofta länge så har vi kul när vi umgås. 



ni är bäst, på riktigt bäst! jag vet inte vad jag skulle göra utan er! ♥♥

smått lycklig av det vackra vädret.

det är alltså +8 i solen idag hemma på teg. hur skönt är inte det? 
idag njöt jag faktiskt när jag cyklade hem från skolan och fick solen i ansiktet och knappt såg något. men det var en underbar känsla, en känsla av vår och en känsla av sommar. 

aja, ska börja produktionen av påsar med brudarna på en liten stund. känns som att det verkligen behövs på hög nivå. hoppas att ni alla andra får en underbar solig tisdag! 


Vad skulle jag göra utan dig?

Just nu när jag inte mått så bra, när det är så mycket som gjort att jag varit ledsen och nästan gråtfärdig då har du funnits där. Det spelar ingen roll hur många gånger du hört mig säga exakt samma sak och det spelar ingen roll att jag ibland pratar så jag tappar bort mina ord. Du är den jag kan prata med allt om och den som fortfarande älskar mig lika mycket på morgonen när jag ser ut som ett litet troll. Du är den som säger jag är fin när jag inte alls känner mig fin, du är den som alltid får mig på bra humör och får mig att skratta när jag knappt ens egentligen orkar le.
Att jag träffade dig är jag så sjukt lycklig över. Du har förändrat mig och jag älskar dig.

Snart har vi varit tillsammans i ett år och det känns som att tiden gått så fort. Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig just nu. Tack för att du är du!

Det är mänskligt att gråta och vara ledsen ibland.

Rubriken säger allt!
Ligger nu i sängen och har spenderat kvällen att plugga inför morgondagens prov, kan väl det iaf rätt så bra.

Jag var och såg på handboll i robertsfors idag också. Jag och per hämtade upp Vickan och sedan for vi dit och såg Henke spela, måste säga han var duktig. Sen for jag hem för att äta en bra middag och sedan hamnade mitt huvud i plugget.

Jag hoppas veckan går fort bara, jag vill bara ha sportlov, vill ta det lugnt, umgås med dom som gör mig glad och kanske köra lite skoter.
Men ska inte tjata på alltför mycket nu,

"för det ordnar sig, det gör det alltid, jo det löser sig, så brukar allt bli, det kommer fixa sig tillslut, det är inget tvivel om fast nu känns skiten sur och flera mil ifrån, det ordnar sig"

Jag är så sjukt himla trött idag

Som ni vet så steg jag upp 04.00 igår och kom hem vid 01.00 och så, jag var uppe nästan ett helt dygn då vill säga och idag är jag så trött att jag knappt ens kan hålla ögonen öppna. Vill egentligen bara stänga dom och sova bort hela den här dagen. Men ne... Istället måste jag plugga en massa religion och sen är det så sjukt fint väder ute så då måste man ut och njuta! Så är det bara.

Planerna för idag är att plugga, fars till robertsfors, plugga lite till, äta mat, plugga mer och sedan gå och lägga sig, jag längtar mest till det sistnämnda. Tackarrrr.

Nu ska jag fortsätta mysa lite med per, sen ska vi kliva upp. Hejsvejs:)

Världens sötaste kusin

Här är lilla Emil!

Sitter och dör på läktarn

Vi förlorade, har inget mer att säga om matchen faktiskt.
Aja, snart ska vi börja fara. En lång bussresa hem på detta, tackarrr

god morgon? god natt?

jadu, de är svårt att säga om det är morgon eller natt. haha. iaf är jag nu snart påväg att fara till gammlia. alla saker är packade(hoppas jag) och sedan är det bara att börja tagga till!! 
tar inte med mig datorn men kan mycket väl bli något mobilinlägg senare idag om det händer nå kul. 

hoppas ni andra sover gott i era sängar och att ni inte vaknar och kliver upp på minst 5 timmar. hejsvejs.

Döden är oerhört spännande; därför har jag sparat den till sist.

ångest är vad jag känner, jag ska snart sova och jag kan inte låta bli att tänka att jag snart ska upp igen. 
ställt klockan på 04.00, wiiie, tur att man bara ska sätta sig i en buss och inte göra något ansträngande. 

hoppas alla har det bra annars. jag har haft en skön kväll med sofia, frida, parsa, per, anton, jacke, adam. 
frida har fått så fint hår, JAG MÅSTE OCKSÅ GÖRA DET!!!! hehe, sjukt snyggt var det iaf. 
aja, nu måste ja sova. ÅNGEST..... 


Det är gott att äta

Såhär god mat och dricka blir man bjuden på hos kära pojkvännen!
Men de är pers mamma som stått vid spisen och gjort det:)

Vad som händer ikväll återstår att se! Antingen bara ta det lugnt, ska ju faktiskt upp vid 04.30 imorgon bitti då bussen går 05.30 från gammlia till östersund där man ska spela bortamatch imorgon! Det lär ju bli vinst, finns inget annat just nu.

Hoppas alla får en bra fredagskväll. Puss på er
Vi båda hälsar så mycket!

bara så att ni vet.

skrev ett inlägg tidigare som ja nu tagit bort. har hört att det inte gjorde bra och att vissa tog till sig det personligen? visserligen var det riktat till en person som jag pratat om det med. ville bara skriva av mig angående det.. 
En person som ständigt har varit taskig mot mig senaste tiden.

vet att en person tror att det var riktigt mot henne/honom. men NEJ! de är det inte. och tro ALDRIG det!!!!! 



Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar.

jag har verkligen börjat uppleva hur det är att sakna människor. 
jag har två kusiner som är världens finaste. men dom bor i övik såsom min morfar och mormor också gör. jag träffar dom så sällan att man nästan blir ledsen. Ena sekunden kan kusinen knappt prata och nästa gång men träffar henne så kan hon säga långa meningar. Den andra kusinen träffade man först som nyfödd och nästa gång när han kunde ligga själv och lyfta på sitt huvud. det är så länge mellan gångerna och jag måste erkänna att jag ogillar att missa så mycket av deras liv. 

sen saknar jag per så ofta. våra träningsdagar går inte alls ihop, när jag inte har träning har han träning, och när jag inte har match har han match. det är svårt att inte sakna varandra när man nästan bara träffas på helgerna för att på veckorna är det så mycket annat som ska göras och som ska hinnas med. Han jobbar varje vardag från 07.00-16.00 och jag går i skolan och börjar ofta inte alls sådär tidigt. 
Det känns nästan som man har ett långdistansförhållande men man bor i samma stad bara några kilometer ifrån varandra. men jag saknar honom, varje dag, hela tiden. det är svårt att beskriva hur det känns men de gör oftast ont och inte få somna bredvid honom på kvällarna och att inte vakna upp med honom bredvid min sida. 
känner någon av er igen er? 

hoppas ni alla mår bra. 
jag har världens finast tjejkompisar i klassen, och ni brudar i företaget, ja vill ni ska veta att jag tycker om er. 
ni gör mig så glad när jag är ledsen, och just nu har jag en dålig period, TACK FÖR ATT NI ÄR NI! ♥♥


Min yngsta kusin Emil.




Emils storasyster Maja



sen slutligen per 




Heldag, börjar bli tröttsamt

Är nu på studiefrämjandet med företaget plus lite andra från klassen. Börjar bli trött, hejhå

Den dagen då alla äter semlor

De gör även jag! Har varit med Sandra och Mimmi nu under kvällen och gjort egna semlor. Har varit trevligt att få prata av sig en massa och fått drömma sig bort i utlandsresor i massor!

De känns som att de behövs lite värme med världens finaste vänner. Jag vill utomlands med er, kan behövas kämpas en del men lyckas ska vi göra finisar!

Självklart har ja en bild på min semla, det är inte utseendet som spelar roll, den var riktigt god iaf!!!!

En lååång tisdag

Dagen började med att jag knappt tog mig ur sängen. Livet kändes bara tungt och jag ville ligga kvar och mysa under täcket. Det gjorde ja såklart inte utan drog iväg på skolan och satte mig på en mattelektion med matte. Höhö
Efter de var de gym och ben som stod på mitt schema. Annars har jag bara hakat på allt annat och var sedan på möte angående avslutningen med rektorn och gymnasiechefen. Ja de gick väl sädär, de känns som dom är mycket hårdare med oss iår och som vanligt så ska 93orna bli mest drabbad hela tiden, spelar ingen roll vad de gäller.

Sen så har jag fixat med mat och sen ska ja träffa gosiga brudar för att göra lite semlor förhoppningsvis. Lär bli riktigt gott. Går ju inte att missa de på en dag som denna. Aja, mer om de senare, ciao

man blir lycklig och lite smått förvånad

åh, ja märker att det blir fler och fler läsare på min blogg vilket jag tycker är HUR roligt som helst. 
ni är så fina. Jag hoppas ni finner nöje. har försökt bli bättre på att lägga ut mer bilder och att försöka visa mer vad jag hittar på under dagarna. men den är annars ganska tråkig kanske. 

men kul att ni följer iaf:D ska försöka hitta på en massa kul som kanske gör den lite mer spännande än vad den just nu är. ska verkligen göra mitt bästa. aja. 
sa att jag skulle sova men så blev det såklart inte.. hehe 



hittade en sjukt rolig bild i arkivet. 
jag och fina hilli.

karatefylla, så sjukt bra.

jag ligger nu i sängen. har varit på ett möte på musköten angående champions cup som ska vara till hösten. kommer nog bli sjukt bra innebandy!! 
sen ser jag fram emot att se nya säsongen av karatefylla som börjar nu 22.00 på 6an. jag tyckte om förra säsongen så mycket. 

iaf. nu ska jag ta och se det och sedan sova. ses imorgon alla fina. hejsvejs.

Måndag igen

Då var de början på veckan återigen.
Känner bara att jag vill ha sportlov och lite lugn och ingen stress.

Möte ikväll. Så drar mig till musköten för kvällen.

långt eller kort hår?



jag blir lika sugen varje gång ja tittar på den här bilden att klippa kort igen. men samtidigt när jag väl har kort vill jag bara ha långt igen. det är så knepigt att man aldrig är nöjd. 

det spelar ingen roll hur mycket man håller på, oftast är man inte nöjd. 
aja. vore dock nice med den frisyren igen. 

Bara för att söndagar på något vis är bäst

Idag har varit en så sjukt lugn dag. Har inte gjort mycket alls:) men de är samtidigt så söndagar ska vara!

Jag gillar att bara ta det lugnt och inget göra. :) låter tråkigt men

Imorgon är det skola igen vilket inte alls känns så himla roligt. Men de är bara att bita ihop för snart är det sportlov. Härliga sportlov, minns förra året då det var dags för sportlov. Härliga minnen

Är det en hemlighet du skulle kunna dö för?

Intar soffläge till en film med Andreas och per. Täcke, kudde och hela köret:)

Så glad att han är hemma nu, saknat honom idag även om vi sågs senast igårkväll.

Kikat på en massa innebandy

Idag har varit en riktig innebandydag. Har sett först Umeå City-Övik som slutade 3-6. Sedan såg jag Dalen-FBC Uppsala. Det var riktigt trevligt att bara kika lite innebandy måste jag erkänna. De kändes som det var ett tag sedan man bara ägnade en dag åt att se bra innebandy.

Sen blev de hem och äta middag för att sedan fara till ersboda. Per har haft bortamatch idag i Piteå så han har inte varit hemma. Men när jag fick erbjudandet att få skjuts tog jag den och sitter nu med pers lillebror Andreas och ser lite tv i väntan på att per ska komma. Sett lite melodifestivalen och måste säga att bidragen inte är jätte bra, iaf inte dom som var med i kvällens program:/. Hoppas på att det kommer med lite bättre bidrag nästa helg.

Får se vad resten av kvällen har att erbjuda. Hejsvejs

Lyxfrukost

När man går in i köket har syster gjort pannkakor till frukost:) hur mysig är inte hon?
Tack fina syster

Alla dessa rubriker. Vad ska man ta sig till?

Ligger nu i sängen och kan inte låta bli att börja tänka. Tankarna flöder som tusan när man ligger kvar själv hemma.

Vad skulle man göra utan att vara omringad av fantastiska människor? Människor som gör att man blir glad och människor som gör att man vill kliva upp varje morgon. Alla personer som gör mina dagar till de bättre, jag är så himla glad att jag har er! Utan er skulle mitt liv vara lite grått som när man blandar vit och svart färg, de blir inte en härlig blandning utan snarare ett försök som misslyckades. En härlig blandning är lite blått, lite rött, lite gult, lite vitt, lite grönt och lite lila.
Alla är olika och det är de bästa med livet. Ni är så fina hela bunten.
Ni som vill ta åt er av detta ska absolut göra det. Ni är värd så himla mycket för mig och ni förtjänar att veta det.

Puss på er!

Sitter kvar på skolan trots att vi slutat!

Ja, snart är vi klar! Tycker vi är duktiga iaf att vi gör klart de så snabbt som möjligt:)

Får se vad som händer senare idag. Har inte bestämt men de är grymt fint väder!!!!! Kanske ska ta mig en promenad i de fina vädret?

Ligger och myser i sängen

Myser med per i sängen med lite tända ljus och med new moon på tv. Sjukt mysigt och längtar redan till vi ska se eclipse.

Jag har haft de supermys ikväll,
Tur att jag har per ibland. Han gör mig så förbaskat glad:)

haha orkar inte. är det verkligen såhär?

SNABBHJÄLP FÖR ATT ÖVERSÄTTA KVINNORS SVENSKA:

Ja……………………….……Nej
Nej……………………………Ja
Kanske………………………..Nej
Vi behöver…………………...Jag vill ha
Vi måste prata……………….Du är i trubbel
Visst, gör så…………………..Det är bäst att du låter bli
Gör som du vill…………………Du kommer att få betala för det här senare
Jag är inte upprörd…………….Såklart jag är upprörd, din idiot!
Du är uppmärksam ikväll………Tänker du bara på sex?

SNABBHJÄLP FÖR ATT ÖVERSÄTTA MÄNS SVENSKA:

Jag är hungrig…………………..…Jag är hungrig
Jag är trött…………………….……Jag är trött
Jag är sömnig………………………Jag är sömnig
Snygg klänning………………….…..Snygg urringning!
Jag älskar dig………………………..Jag vill ha sex nu
Jag har tråkigt…………………..……Vill du ha sex?
Ska vi dansa?…………………………Jag vill ha sex med dig.
Kan jag ringa dig nån gång?……….Jag vill ha sex med dig.
Ska vi gå på bio?……………………..Jag vill ha sex med dig.
Får jag bjuda dig på middag?…….. Jag vill ha sex med dig.

....

Är duktig sådär en torsdag

Mår mycket bättre så har städat rummet så sjukt noga. Känns himla skönt

god morgon alla.

oj. vaknade imorse av att jag hade ont och spydde. ingen bra start på morgonen så fick bli att jag stannade hemma idag. dock ska jag försöka ta vara på dagen iaf. ska försöka städa lite här hemma när det känns bättre och sedan försöka göra lite skolarbete. 

nu ska jag försöka äta upp det här. önska mig lycka till. höhö. hoppas att alla får en bra dag. det är ju fint väder och så! hejsvejs. 


åååh vad glad jag blir!!!

vad glad jag blir att fler har lyckats hitta hit till min blogg. 
om det är något ni tycker att ni saknar och vill ha mer av, nya såsom gamla läsare så är det bara att skriva det:) 

så himla kul med nya läsare!!! :D:D


En sak jag köpte i Mora

Jag var tvungen att köpa denna. Perfekt för dagar då håret känns drygt.

Till en början var jag ensam om att köpa en, sen slutade de med att mer än halva laget köpte en också. ;)

Men ja, ynka 40 kronor...

det känns som att det är dags.

jag har länge tänkt på hur mycket jag skulle vilja bli självständig. kunna komma hem till något som är ens eget. 
att ha en egen lägenhet och kunna komma hem till något som inte tillhör någon annan. 

det är så många runtomkring mig som flyttar till egna lägenheter, får inreda och istället för att köpa kläder vill köpa nya gardiner, nytt till köket osv. jag vill ha allt det där. ja vill kunna inreda och designa, kunna komma hem till något och helt plötsligt vilja städa hela lägenheten. Börja laga mat och handla själv. 
Att ha ett eget jobb och tjäna pengar och jobba till 100 %. 
Visserligen känns det som att det är ett tag kvar innan detta blir verklighet men det känns som att jag skulle behöva bli lite mer självständig och bli lite mer vuxen. det är så lätt att man blir bekväm av att bo hemma. att veta att mamma kommer ta hand om tvätten, disken, maten, städningen och att man själv bara blir slö. 

jag längtar tills detta. PÅ RIKTIGT. 



AJ AJ AJ

ingen bra dag idag. får helt enkelt bara bita ihop och göra det bästa av situationen. 
har viktiga saker idag som ska göras. så det är bara att göra det.

har snöat riktigt mycket inatt och idag. kan tänka mig att det var jobbigt för det flesta att ta sig till jobbet imorse. 
nu ska ja försöka ta mig till skolan. hoppas alla har en bra dag. hejsvejs. 



(från första året på gymnasiet. haha)

när ljuset slocknar och bara tankarna finns kvar.

blev bjuden på middag på allstar och en chokladask rikare = lite mer välmående runt magen. hihi
har haft en sådan jäkla mysig kväll. 
kunde ha suttit på allstar hela kvällen och bara pratat, kan prata med per om ALLT och det känns som att tiden står stilla när vi bara tittar på varandra och skrattar. jag vet inte hur man bättre ska förklara känslan än att man är förbaskat kär. 
sedan blev det lite sängmys till twilight med tända ljus och ett dunkande hjärta mot öronen. (låg på hans bröstkorg)

jag hade klätt upp mig och gjort mig väldigt fin inför middagen. dock blev de inget riktigt bra foto.... 
ska bli bättre på att visa när jag väl orkar fixa till mig. 
aja hoppas alla haft en underbar alla hjärtans dag. för det har jag verkligen haft! 

vill bara ge en extra hälsning till alla mina fina och underbara vänner som alltid finns där. Jag älskar er så himla mycket och ni är bäst. 

sen vill jag bara avsluta med att säga: 
jag älskar dig per, du är världens finaste! 




att tänka efter innan man säger något.

skoldagen är över. ska snart pallra mig hem för att byta om, duscha osv. 
jag känner att den här dagen kan bli bra trots att något väldigt olämpligt dök upp. puh..... 
imorgon är det onsdag vilket kommer innebära en hel del smärta, haha det är bara att förbereda sig. 
men annars är det skola och 2 möten som jag ska vara på. ett i skolan och ett utanför. hihi spännande. 

kan förstå att den här dagen för många är som vilken annan dag som helst. men för mig är den speciell, den är så jätte speciell och jag ska göra den till en bra dag. oavsett. 

ha en bra dag alla. det är ju trots allt kärlekens dag. 


Kärlekens dag

Idag är dagen då alla ska visa sin kärlek till det yttersta. Säga att man älskar den/dom man älskar och kanske göra något fint/köpa något fint till den speciella pojk/flickvännen.

Min dag ser ut som följer:
Fara till skolan och försöka ha så roligt som möjligt, komma hem och försöka hitta något fint att ha på sig och sedan fara och möta min respektive på allstar för lite mat.han struntar i sin träning ikväll för att umgås lite med mig. Bara den lilla gesten gjorde min alla hjärtans dag. Efter maten blir det twilight och mys.

Pers lillebror fyller 18 år idag också så vill passa på att ge honom en GRATTIS här på bloggen också. Och vet ni vem han är kan ni ju gratta honom personligen också:):)

Hoppas alla har en fin alla hjärtans dag med massvis av pussar,kramar,blommor, presenter,choklad och allt vad denna dag kan innebära. Puss på er





Vad är tanken med detta?

En burk med en massa nötter i, men varför är det en "the grudge" tjej på den? Jag fattar ingenting...

Idag bär det av

Jadu, borta hela helgen... Den ska nämligen spenderas i Mora för att spela lite SM. Vi åker ner i bussen med RIGarna , de blir nog bra i vilket fall. Hoppas att de går bra för oss bara.

Känner mig inte taggad på bussresan alls dock. Den är lång, dryg och bara allmänt tröttsam. Det är väl positivt att de blir trevligt sällskap.

Haha, Inge smink och taggad att fara. Nu kör vi!

När du verkligen älskar någon

Det spelar ingen roll hur personen beter sig, det spelar ingen roll om personen sårar, det spelar ingen roll om personen får dig att gråta.
För i slutändan kommer man alltid finnas kvar iaf, i slutändan kommer man prata ut och säga att man älskar varandra och att det blir bättre.

Det är svårt att förklara känslan av att vara kär, det är det första man tänker på när man vaknar och det sista man minns innan man somnat. Känslan av att bli alldeles varm inom sig när man ser den andra le, känslan av att känna att allt som sker bara kan bli bättre så länge personen finns i ens liv.

Men kärlek innebär ofta också en del smärta. Tanken att förlora det man älskar och förlora alla minnen man haft tillsammans. Att älska och vara med en annan person kräver ett stort ansvar av båda, det finns inga bortförklaringar för den delen.
Men att älska någon är samtidigt det finaste som finns i hela världen även om den du älskar är din familj, en vän, ett husdjur eller pojkvän/flickvän. Alla du älskar förtjänar att få veta det då och då.

-Ta hand om varandra. Det är så viktigt att människor man älskar finns kvar.

MUMS

Nummer 45

Ja, igår fick jag alltså matchstället jag ska ha nu under SM.
Är sjukt glad för att det var storlek S och inte typ L som jag normalt brukar få i matchkläder.
Ikväll är det träningsmatch för SM laget vilket absolut känns kul. Vi far ju till Mora på fredag så det är bara att tagga igång!
Hoppas alla får en bra dag idag. Ja ska försöka göra det bästa av dagen iaf:)
Hejsvejs

KAOS

hela den här dagen har varit KAOS. jag har knappt hunnit sitta ner en liten stund förutom nu på matchen. hööh
i vilket fall är jag nu HELT slut och ligger i sängen. mina ben är tunga som bly och jag ser inte fram emot att vakna imorgon och knappt kunna gå. det är dock bara att ladda om för imorgon är det en till match på schemat. 

aja. som sagt förvarande jag att det skulle bli dålig uppdatering idag. men 1 inlägg är bättre än inget. 
dags att sova för min del. ska sova ut lääänge imorgon. hejsvejs. godnatti. 


en enkel måndagskväll.

har inte skrivit något idag. men har varken haft ork eller lust. 
varit sen träning idag. ligger i sängen och imorgon är det full dag med massvis med saker att ordna. 
får se om jag hinner något imorgon.... 

i vilket fall. godnatt från mig och per. puss på er. 


vill inte verka negativ.

ligger i min säng och fick veta att vi inte har någon innebandylektion imorgonbitti vilket innebär att jag börjar väldigt sent imorgon och har enbart 2 lektioner. 

jag saknar min söt på andra sidan av sängen. och det är så sjukt mycket vad jag inte vill sova utan honom. sen i helgen är jag borta hela helgen och kommer inte träffa han på hela helgen. vilket känns hur jobbigt som helst. 

det är bra att oavsett vad som händer så älskar jag honom så sjukt mycket. oavsett vad som sägs och så. 
det är så fint att ha en sådan pojkvän som är så otroligt fin på så många sätt. 
i vilket fall kan jag inte vara mer glad att jag har honom. 


for the first time



tankar på morgonen

människor har blivit så ego på senaste tiden och tänker bara på dem själva 99% av tiden....
alla är inte uppfostrade på samma sätt så att alla tänker på samma vis hade varit väldigt svårt men jag saknar verkligen lite omtanke från folk. 

Om jag är skyldig någon pengar ser jag till att betala tillbaka dom DIREKT för annars får jag dåligt samvete. Det hade inte spelat någon roll hur mycket eller hur lite. det är inte mina pengar hur jag än försöker vända på det. men alla tänker inte så. 

för mig är det också en självklarhet att bjuda med någon som hör av sig som inte vet riktigt vad som ska göra. spelar ingen roll om det är något som var bestämt. klart att man iaf ska fråga om den personen vill haka på det man själv gör eller ska göra. visst om det är något privat där man ska prata om något eller liknande men i alla andra fall. man är ju vänner av en anledning. 

självklart är inte ALLA människor såhär men ett visst antal iaf. 
sen finns det ju jätte många fler exempel som jag får ta del av varje dag men tog bara upp två. 


Jag har sett ut såhär idag

Svarta jeans, röd/rosa tröja från bikbok

kan vara bra att veta för er killar. ta ingen tjej för givet.

31 saker killar måste veta om tjejer:

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig..

2. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra. (även killar) Hon kommer att få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.

11. De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar. Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål. -Behöver du verkligen dina pengar så mycket? Var en man, betala åt henne.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän: -Ett gosedjur -En av dina tröjor -Något som visar hur mycket hon betyder för dig

13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminståne snacka med tönten.

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. (inte hårda slag givetvis) Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka om hon inte är med på det.

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner- Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt.

20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.

21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv

22. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

26. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den- Ditt liv kommer bli förstört.

27. Duscha inte hel i Cologne men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.

31. Prata inte om dina ex och åk inte och träffa dom, eftersom det är dåtid.




mest bara småsaker men det mesta av detta stämmer in någonstans. 
krävs så lite egentligen men jag lovar att det behövs lite då och då! 
en påminnelse är ju alltid bra.

Om man väljer att

Stå ute i kylan när de är -30 istället för att vara inne i värmen då ska man förstå att jag är ledsen och irriterad.
Hellre att jag var ute i kylan i 20 min.

Kul

Kul.... Detta suger

Jag är rätt så nöjd!

Jag tvingade per att se breaking dawn. Jag kan säga att han inte hade så höga förväntningar på filmen men eftersom jag tycker om den så kunde han gå med på att se den.
Jag blev helt förtrollad från första början och såg precis varje liten sekund.
Per vet jag inte riktigt vad han tyckte om filmen men han gillade mitt humör efter den. De gjorde nog vi båda.
Klockan närmar sig alldeles för mycket och det är väl egentligen dags att börja sova och längta till en bra morgondag. Det känns som att lördag kommer bli en bra dag på fler sätt än ett. Hoppas alla ni andra har haft en jätte bra kväll och att ni fått ut det mesta av den.

Nu ska vi sätta på den andra filmen, dags för en liten råtta att göra mat. Ni vet vilken film jag pratar om hoppas jag?

hallå? vad är det som händer?

jag blir som lika överraskad varje dag jag kommer till skolan. inte bara över alla nya människor jag träffar utan också hur olika alla är från dag till dag. 
det kan vara i saker från beteende till klädseln. men det jag har reagerat mest på är hur människor kan ändras. ena dagen vara alldeles gosig,snäll och omtänksam och nästa bete sig som om man knappt känner varandra eller nästan vara arg. vissa människor kommer man aldrig riktigt förstå sig på, så är det bara. 

jag tror att det viktigaste som finns är våra vänner. även om man har hur många kompisar som helst så finns de inga som är lika bra som ens vänner. så kommer det nog alltid att vara även hur mycket man än försöker intala sig annat. 

vissa personer vill jag faktiskt lära mig att förstå mig på, jag skulle vilja umgås mer med personen och försöka lära känna dom bättre men det är svårt. 
jag mår illa när jag tänker på hur LITE jag kommer att träffa de tjejer jag träffar varje dag i skolan nu. och att när vi går ut skolan så glider man liksom isär och träffas knappt alls. vi träffas inte så ofta utanför skolan nu heller vilket jag tycker är RIKTIGT synd. om ni läser detta? kan vi ändra på det? vi pratar ofta om att hitta på saker tillsammans och jag tycker att vi försöker genomföra det. 
aja. 


Äntligen fredag och äntligen helg

Lite feber imorse och mådde inte 100 men slet mig till skolan för en matte lektion och en samhälls lektion.
De gick väldigt fort att ta sig igenom och nu är det äntligen HELG!

Syster ska hämta mig på skolan för att sedan fixa en sak på banken och sedan hem igen och ta de lugnt!

Apor

Har ju gjort lite nya tryck på våra påsar. Här är en av den:)

Åh härliga dag

Klockan ringde vid 06.10 och märkte att det inte var min utan de var pers och det tog ett BRA tag innan han stängde av det. Låg vaken ett tag till per bestämde sig för att kliva upp vid 06.40 då jag också klev upp.
Han drog iväg på jobbet och jag började att fixa till mig.

Väl när jag kom ut var de sjuka -19 grader.... Jag började cykla och när jag kom på skolan var inte mitt smink kvar i mitt ansikte.
Annars så gick dagen ganska fort och jag var hemma hos mig sedan efter ett tag. Nu har vi jobbat med företaget ett tag och bara haft det trevligt. Dom vi gjorde blev RIKTIGT bra och den sista blev super.

Aja, ikväll är det träning så det är bara att tagga till det! Ciaooo

Till slut är det inte åren i ditt liv som räknas. Det är livet i dina år.

hejhej, idag var en jobbig dag. vaknade tidigt imorse och mådde inge prima. (kan ha varit träningsvärk blandad med stress). i vilket fall så har jag varit hemma denna dag och bara tagit det lugnt. det är träning ikväll och vill vara på topp eftersom jag vill orka så mycket som det bara går. 

tror jag ska fara ner på stan en snabbis och fixa två saker jag behöver fixa. (kan inte berätta vad det är just nu). kanske gör det senare. och sen skulle jag behöva fara förbi på banken och ordna med lite saker också. 
jag har alltid börjat längta efter helg också. det har jag märkt nu på senaste tiden. direkt när det är måndag så längtar jag till helgen igen. aha men det är nog ett väldigt vanligt beteende. 

aja. ha en underbar dag. hejsvejs. 

skor jag köpte för ett tag sedan.

dessa köpte jag i sundsvall. mest bara för att dom tidigare kostat tusenlappar och nu kostade ynka 500 kronor. 
hihi. tänkte att man kanske kunde ha dem på nyår. 






dessa skor köpte jag också bara för att de kostade 200 tänkte ha dom på nyår men så 
blev det inte heller. 



syster är duktig på att baka

hon bakade en extremt god morotskaka igår när vi skulle få besök. 
den smakade som om man köpt den i affär eller om man köpt den på ett café. 

jag vet att jag brukar lägga ut receptet men denna gång struntar jag i det. 
ni får se bilder på kakan istället. (dock var den finare innan vi började äta upp den)





För kärlekens skull

RSS 2.0