När du verkligen älskar någon

Det spelar ingen roll hur personen beter sig, det spelar ingen roll om personen sårar, det spelar ingen roll om personen får dig att gråta.
För i slutändan kommer man alltid finnas kvar iaf, i slutändan kommer man prata ut och säga att man älskar varandra och att det blir bättre.

Det är svårt att förklara känslan av att vara kär, det är det första man tänker på när man vaknar och det sista man minns innan man somnat. Känslan av att bli alldeles varm inom sig när man ser den andra le, känslan av att känna att allt som sker bara kan bli bättre så länge personen finns i ens liv.

Men kärlek innebär ofta också en del smärta. Tanken att förlora det man älskar och förlora alla minnen man haft tillsammans. Att älska och vara med en annan person kräver ett stort ansvar av båda, det finns inga bortförklaringar för den delen.
Men att älska någon är samtidigt det finaste som finns i hela världen även om den du älskar är din familj, en vän, ett husdjur eller pojkvän/flickvän. Alla du älskar förtjänar att få veta det då och då.

-Ta hand om varandra. Det är så viktigt att människor man älskar finns kvar.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0