just idag är vädret inte alls så roligt.

nu snart ska vi börja köra in mot min favorit secondhand butik och sedan ska vi in till stan och ta bussen hem. sen att det ska vara riktigt dåligt väder med regn är dock inte så kul. men aja, hörs mer senare.
hejsvejs.

Dag 3

är nu inne på slutet av dag 3 och måste erkänna att det går rätt bra. idag blev jag och mamma bjuden på middag hos min moster och mina kusiner. det var riktigt gott och bjöds sedan på lite fika där jag tog en liten bulle.
sedan for vi vidare till min mammas kusin där det återigen bjöds på fika men var tvungen att hålla igen lite på detta.

nu sitter vi i moliden igen och ska bara ta det lugnt och så. känns väldigt skönt.
 
 
detta har jag och mamma hållt på med idag. vi har alltså tagit bort all gräs och satt ut det gräset på ett annat ställe. det har varit sjukt jobbigt och snacka om att musklerna fick jobba.

alltid härligt att vara i moliden

har sovit så himla bra inatt och måste erkänna att det känns idag också. Är utvilad, är pigg och är redo att göra så mycket. har redan börjat arbeta här hos mormor och måste erkänna att jag svettas av arbetet. jag och min kära mor håller på och tar bort gräs på ett ställe och lägger dit det på ett annat ställe.... det är jobbigare än vad det låter faktiskt.

aja, senare blir det att hälsa på min moster och mina kusiner och sedan att hälsa på lite andra släktingar. blir nog en riktigt bra dag och imorgon lördag kommer jag hem igen. hörs lite senare. hejsvejs:)
 


Dag 2

andra dagen har gått bra den med! startade med en äggmacka eftersom att man håller sig mätt på det väldigt länge. sen till lunch bjöds det på buffé där på golfen så tog lite korv, bacon och sallad.
jag var som sagt ute och följde med pappa när han spelade golftävling. träffade Victor Hedman som gick i samma boll som pappa och han var hur trevlig som helst. Eftersom man umgicks med honom i så många hål fick man veta en hel del om hans planer med hockeyn och boende mm.
sen blev jag less och mamma kom och hämtade mig för att äta middag här i moliden med mormor och morfar. resten av kvällen blir fotbollstittande med lite jordgubbar och nötter som jag köpte på affären. hoppas alla haft en bra dag!!

PS: himla roligt att så många av er hakat på utmaningen! Hoppas att allt går bra för er och tveka inte att höra av er om ni vill gå en powerwalk eller någon annan rolig träningsform.








prövade på att köra lite segway också! det var så himla lätt och så himla roligt.
sista bilden är på mig och Victor Hedman, måste erkänna man känner sig ganska kort.....

nu drar vi!

idag är det golf för hela slanten! 



en tidig morgon, iaf ganska tidig

japp då är det morgon och vi ska snart börja dra oss mot övik. pappa spelar sin golftävling och den börjar klockan 11.00 så vi måste väl vara i rätt bra tid. ska bara fixa till mig och fika och sedan fara. 

annars idag blir det väl att se den andra semifinalen och umgås med mormor och morfar. det kommer nog bli himla trevligt och sedan nästa vecka är jag och per äntligen iaf 1 vecka lediga tillsammans. det ska bli himla mysigt och mycket trevligt. aja. nu ska jag börja fixa till mig. hejsvejs 

utmaningens första dag

första dagen har gått himla bra!! 
allt började med en väldigt lätt lunch med två kokta ägg och sallad. sen for jag ut på en lång powerwalk för att sedan fara med mamma och kika på en dator. middag blev det ute i stugan då det serverades lax. blev lite potatis, mycket lax och sallad. senare nu mot kvällen har jag njutit av jordgubbar till fotbollen. 
hoppas bara att detta håller i sig, det måste det. 

avslutade med att göra 2x60 sekunder planka och lite andra magövningar. 



tänkte dessutom följa om det kommer synas någon skillnad. detta är från idag och
vikten låg på 57,8. 

början på något himla bra


idag har jag varit duktig och betalat räkningar, skrivit ner en massa datorer som kan vara något för mig att ha och ätit en bra lunch bestående av kokta ägg och sallad. 

sen har jag börjat flagna sjukt mycket på min näsa.... försöker ta bort så mycket som möjligt och är dessutom omöjligt att sminka bort det så får vara röd helt enkelt. 
annars ska snart jag och mamma iväg och kika på någon dator och se om det finns något bra att välja på. det finns ju nämligen så SJUKT mycket.... sen ikväll blir det att fara tillbaka till stugan där jag mår som allra bäst och se på fotboll och ta det lugnt. ska ju nämligen upp tidigt imorgon och fara till övik med familjen så måste väl vara pigg. 

aja. hoppas att det är bra med alla. puss på er 





syns iaf inte på bilden att jag flagnar, tur det... 

jag ska bli så himla mycket bättre


jag ska börja skriva igen. problemet har bara varit att jag inte har kunnat blogga från min mobil då dom gjort om hela blogg.se och sedan att jag inte haft någon dator. jag ska snarast köpa mig en egen dator så jag kan blogga igen som vanligt för jag känner verkligen att jag saknar att skriva av mig. 

annars så ska jag såklart skriva lite om balen och studenten. studenten var faktiskt den bästa dagen i mitt liv. jag måste säga att jag hade hur roligt som helst just på den dagen. 
ska lägga in massvis med bilder när jag har en dator och lägga in bilderna på. har knappt sett dom i stort format sjäkv utan bara sett dom på min kamera vilket kanske inte ger alltför rättvis resultat. 

annars är jag som sagt ledig tills 8 juli då jag börjar jobba ordentligt. det känns verkligen jätte skönt och ska ta vara på dagarna som är kvar nu. 
imorgon drar jag till övik med familjen då pappa ska tävla i foppas golftävling. spännande!!! 
sen får vi se hur länge jag stannar där, har en tendens att vilja stanna där så länge eftersom jag trivs så pass bra med min älskade släkt. nu har ni alla fått en liten uppdatering om vad som händer och ska hända. ska vara duktig och blogga lite nu, hoppas det uppskattas. hejsvejs 



mina snygga blondiner på UF-mässan. har massvis med bilder att visa därifrån också.... 

det är dags för en förändring

jag börjar IDAG med min 3 veckors utmaning. 
jag ska inte äta någon form av godis, glass, chips osv under dessa veckor och någon form av motion VARJE dag. det kan vara alltifrån att löpa, powerwalk, golfrunda eller någon annan rolig form av träning. 
jag känner att jag verkligen legat på den lata sidan nu ett tag och finner att det är dags att jag tar tag i min träning. 
som ni kanske vet har jag nästan bestämt mig för att lägga min innebandyklubba på hyllan och träna bara för min egen skull. det hände ganska mycket saker under våren som gjorde att jag helt enkelt blev besviken och kände att det inte kändes kul längre. 

men tillbaka till utmaningen så börjar den nu och målet är att gå ner lite kg som jag dragit på mig i fett och gå upp dom igen i muskler. Om någon känner sig taggad av er läsare får ni gärna haka på min utmaning med mig!!! 
det är ju så himla mycket roligare om man kan göra saker tillsammans. 





Sant de

Please don't make me think there's something, when there's nothing.

Klumpen i magen

Sometimes you can hurt yourself more than anyone can hurt you just by keeping all your feelings hidden.

Det syns iaf

Kände mig så blek imorse när jag dragit på mig shorts... Sen tog jag ett kort och insåg att jag har ett ungefär likadant kort från innan Turkiet och när jag kollade på båda var det absolut lite skillnad. Skönt ändå och få se skillnaden:)

Nu ska jag byta kläder då värmen försvann in i täta moln... Hejsvejs

Allt i ett litet inlägg

Jag har inte skrivit på väldigt länge, har varken haft lust eller ork heller men nu tänkte jag försöka mig på åtminstone ett inlägg om vad som har hänt senaste tiden.
Jag, Mimmi, Sandra och Julia drog till Turkiet en vecka och hade det superbra och kan inte klaga en sekund eftersom vi hade det varmt, vi shoppade och levde livet för ett tag. Väl här hemma fick jag träffa världens bästa per igen som jag saknat så mycket och insåg att jag var tillbaka i verkligheten.
Fick veta att datorn och alla böckerna skulle in så satte mig i söndagskväll och försökte föra över alla bilder på usb-minnen vilket slutade i 24GB bara med bilder.... I vilket fall så blev det gjort men då var det ett annat problem nämligen att hitta elevkortet som var helt borta. Hittade inte det så drog till skolan och fick gulla till mig att någon låste upp skåpet mitt. Nu är dock både datorn borta och skåpet tomt.
IDAG är det balen och om en vecka är det studenten! Hur sjukt är inte allt det här? Hejsvejs ska nu fara och fixa mitt hår:)

RSS 2.0