mina egna tankar

har verkligen inte skrivit på ett tag, är väl medveten om det men det är så sjukt mycket just nu och allt kommer på en och samma gång ( som vanligt ) 
många undrar säkert vad som egentligen händer inne i mitt huvud och vad jag tänker på. i det flesta fall är det inte alls speciellt mycket, kan vara att någon av mina fina brudar i klassen var fin, eller hade något fint på sig, eller att jag har ångest över något prov som snart ska komma osv. 



men på senaste tiden har jag haft större tankar i mitt huvud. varför är allt alltid så komplicerat? 
kan det inte bara vara kärlek vid första ögonkastet och sen gifter man sig och skaffar barn? 
ne självklart ska det komma upp problem av alla slag. det är aldrig någon lycklig saga som man läste om när man var liten. 

vill man nuförtiden bara ha saker för att man är van vid att det är så? eller är det bara tanken på det som gör att man trivs, jag vill att man ska vara lycklig men det är så svårt att vara det. det är alltid något som får än på sämre tankar och just nu är mina tankar bara fyllda med vad ja egentligen vill i denna period i mitt liv och jag kan inte riktigt komma på vad det är. 
så om ni ser mig lite oroad eller något vet ni varför, jag måste hitta min rätta position för denna tidspunkt i mitt liv.

saker jag hatar/ogillar

jag hatar att behöva ta emot saker 

jag ogillar när jag inte får som jag vill 

jag hatar FÖTTER!!!!

jag ogillar att sova själv i min stora dubbelsäng 

jag hatar att vara allergisk mot pälsdjur 

jag ogillar att slösa bort en hel dag på att inget göra 

jag hatar när det är så kallt ute att när man kommer in så smälter allt smink

jag ogillar när jag märker att all glass är slut 

jag hatar att vara själv hemma på kvällarna 

jag ogillar att se människor ledsna, jag blir direkt själv lite halv nere

jag hatar när min syster äter upp den chokladbollsdeg jag gjort utan att fråga 

jag ogillar när alla snygga underkläder är slut om man måste ta några fula... 

jag hatar att behöva lämna älsk på kvällen och åka hem när ja egentligen kan sova över 


imorgon tar ja en lista med saker som jag älskar/gillar. det kan bli lite mer positiva saker. 
tänkte bara det var en kul grej och kanske lite nyttigt för andra och veta. det där med fötter kan ni ju gärna lägga på minnet. HATAR FÖTTER

lyssnar till det bästa

ligger i sängen, lyssnar på världens bästa man som har världens bästa röst. som att lyssna på smör smälta i en stekpanna. jag kom nyss på att ja glömt göra en sak och har packat ner mig i sängen. det är nog det värsta som finns. känns sjukt drygt att orka sig upp så ja tror ja struntar i det..... 

imorgon är det två körlektioner och det är bara att köra på. det känns ändå ganska bra faktiskt! det känns att det börjar närma sig mer och mer, hiiihihih. jag är faktiskt superspänd. men det kommer nog gå så bra. 
annars är det väl bara en massa plugg men ja har absolut ingen ork att plugga så skiter helt enkelt i det. det får bära eller brista nu tills det är sommarlov. ja har gett upp skolan. 

neee men nu ska ja gå och lägga mig. pussohej


elegi

hittade på hillis blogg, tänkte om några av mina läsare var intresserad., lite spännande 

31 saker killar måste veta om tjejer:

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig..

2. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra. (även killar) Hon kommer att få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.

11. De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar. Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål. -Behöver du verkligen dina pengar så mycket? Var en man, betala åt henne.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän: -Ett gosedjur -En av dina tröjor -Något som visar hur mycket hon betyder för dig

13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminståne snacka med tönten.

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. (inte hårda slag givetvis) Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka om hon inte är med på det.

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner- Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt.

20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.

21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv

22. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

26. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den- Ditt liv kommer bli förstört.

27. Duscha inte hel i Cologne men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.

31. Prata inte om dina ex och åk inte och träffa dom, eftersom det är dåtid.

everytime we touch




snart kommer min söt hem. har saknat honom en del och dekänns så bra att han snart är hemma. 
helgen har varit sådär. har jobbat drygt hela helgen men ja pengar funkar också ibland. 

nu i veckan är det väl egentligen bara plugg som står på listan. har nationella på fredag så måste kolla lite innan de. annars är det körlektioner osv som vanligt. 
RSS 2.0