hiss och diss lite sådär

Hiss:

VÄRLDENS BÄSTA PER

Give me everything-Pitbull feat NeYo, Afrojack & Nayer

fixat med sommarjobb

Diss:

Att alla människor bara tänker på sig själva 

snart nationella prov... 

att vara pank

solen och jag är inte vänner

jaaaa, igår blev det ett litet missöde... jag brände mig rätt så rejält. och de var verkligen inte lite som ni kanske tror. det var så fruktansvärt mycket.... 
idag har de dock lagt sig och ser mycket bättre ut vilket är positivt. 



ja herregud så jag såg ut

Linn Mikaelsson

jaaa, linn ville alltså att jag skulle ta upp att under SM deltog jag i en mattävling. Det var köttbullar till lunch med makaroner. Det handlade om att äta så mycket som möjligt. Och Linn ( lagets typ minsta spelare ) stod som motstånd i denna tävling. Det började bra men jag åt alldeles för fort och magen så nej fortare än vad ja hade trott. Linn vann den tävlingen rätt stort tillslut och jag måste erkänna att jag är imponerad som tusan.

liten spelare, duktig som fan, snabb som fan och ÄTER SOM FAN!!!!! grattis till vinsten


påsklov, jag älskar godis

nu ligger jag i sängen och ska väl sova på en liten stund. känns väldigt märkligt att jag ligger själv i sängen men ja får tåla det just nu för snart är det helg vilket innebär en massa mys. 
jag har dessutom massa skolarbete till fredag. svenska uppgift som ska in och en massa dryga historia frågor som ska in.... jag är redan less på allt. tur att der är påsklov snart!!! 

idag var baby på halkbanan och jag är helt säker på att det gick hur bra som helst. 
var och övningskörde idag jag med men med mami. dock bara till affären och tillbaka men mamma var helt ställd över hur duktig jag var på att köra bil då hon aldrig tidigare varit med när jag kört. hahaha var lite kul att se henne osv! 




lite blandade bilder från i helgen

lite blandade tankar om SM

det mest sjuka av allt var att dagen innan måndag. vill säga söndag då... den natten till måndag drömde ja en dröm. jag drömde om att västerbotten stod i final mot skåne. ja drömde om laguppställningen och att de var så fruktansvärt mycket publik. 
verkligen blev exakt samma. västerbotten stod i final mot skåne och vi spelade matchen inför en publik på 2227 personer. hur coolt är inte det? och nu när man tänker efter spelar det absolut ingen roll om folk tyckte jag var bra eller dålig för vi tog ett SM guld. 

första matchen stod motståndet för Stockholm. vi var verkligen taggade och det märktes men lite nervöst spel och lite nervösa spelare gjorde ändå att vi inte vann den matchen trots att vi verkligen kunde ha vunnit. slutresultatet blev 5-3 till Stockholm. Amanda Öhman är egentligen den som bara ska ha mest beröm i den här matchen!

andra matchen i gruppen mötte vi Dalarna. vi taggade om efter förlusten och tog nya tag inför denna match då vi vet att dalarna ALLTID brukar vara ganska bra. vi spelade superbra innebandy och rullande upp Dalarna ganska rejält och de hade inte så mycket att säga till om. matchen slutade 4-0 till Västerbotten och Elsa Lindahl, Julia Nordin och Amanda Gidlund var gudarna på banan!

sista matchen i gruppspelet mötte vi Gästrikland. Våran grupp kallades "dödens grupp" vilket också blev sant. Alla vann mot alla och låg på 3 poäng. vi visste att vi behövde vinna denna match eller spela lika för att gå vidare. Det var nog den mest spännande matchen i vårt gruppspel och både vi och Gästrikland spelade riktigt bra innebandy och de var riktigt tuffa att möta. 4-4 blev slutresultatet vilket innebär att Västerbotten (vi) gick vidare till kvartsfinal. I denna match ska Sanna Hägerström, Amanda Öhman, Julia Nordin, Elsa Lindahl ha extra beröm.

sen kom vi till kvartsfinal där småland blev vårt motstånd. Vi hade sett dom spela några matcher innan i gruppspelet och för att vara helt ärlig var ja inte speciellt imponerad. Vi klev iaf in i matchen med bra tagg och med bra inställning och vi spelade väldigt bra. vinst med 4-1 i den här matchen och  vi gick vidare till semifinal där Uppland blev motståndet. 

semifinal, nervösa som vi var. ja kom ihåg att alla sagt att Uppland var tippade till guldet och att alla var säkra på att det skulle vinna allt. Men vi var inställda på att final skulle vi ta oss till och det bestämde vi oss också för. Vi taggade lite extra mycket musik och körde för fullt. Vi hade grymt försvarsspel och Amanda Delgado Johansson som är 95a fick inte komma till många skott. vi vann tillslut med 3-1 väldigt välförtjänt. och i den här matchen var Nathalie Stenvall, Julia Nordin, Amanda Gidlund riktigt duktiga. 

väl i final var motståndet skåne som sagt. det finns inte så mycket att säga. första två perioderna var väldigt jämna och det var 2-2 på resultattavlan. in i sista perioden bestämde vi oss bara för att det här ska vi vinna! det finns inge annat. Vi ryckte ifrån och Julia Nordin gör viktiga 3-2 och 4-2 till oss. Då visste ja att vi skulle vinna. slutresultatet blev sedan 6-2 efter mål av Frida Johansson och Mimmi Engman. sista i öppen kasse. 
i finalen ska såklart Julia Nordin ha mycket beröm som var en superstjärna hela helgen. sen var Frida Johansson, Sanna Hägerström och Sofie Lindgren bra

Det var egentligen våran helg med superbra tjejer, bra stämning och en MASSA skratt. jag har haft så roligt även om att sova på en madrass inte är det skönaste och ryggen fick ta stryk. men nu har ja sagt lite om denna fantastiska helg.

SM GULD

jag verkligen älskar att sova. jag fattar det inte. jag sover typ alltid minst 8 timmar varje natt men måste ändå alltid sova minst 1 timme när ja kommer hem från skolan. det är helt sjukt. 
kanske ska säga att i måndags vann jag SM GULD med västerbotten. det är nog det roligaste ja någonsin varit med om hittills. 

SM GULD   SM GULD    SM GULD     SM GULD!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sådär kul är det




det känns så himla bra

ny tid i mitt liv med nya möjligheter. innebär att jag slänger bort allt annat tjafs och börjar om på nytt nu:) 
snart sommar och jag är superglad och lycklig nu. jag mår bra och det är så det ska vara. 

alla värdelösa människor som bara vill mig illa och egentligen inte bryr sig om mig finns inte kvar och ja vet vilka ni är också. nu startar ja om från 0! önska mig lycka till.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0