Match

Är och kollar på min pojkvän som spelar match! Dom är superduktiga

 

inte ens värt det

kul att man lägger ner typ 15 minuter på 2 riktigt bra och goda mackor och det tar dryga 4 att äta upp dom... 
man ska inte vara så hungrig när man lägger ner tid på mat. man blir bara besviken när allt försvinner så fort.

allt jag ville var att få sova.

blev först väckt vid 05.00 då pappa drog till flygplatsen. sedan väckt av mamma vid 06.00 då hon skulle på jobbet 07.00 och sedan väckt av min syster som skulle på jobbet vid 08.15. eftersom jag visste jag inte skulle somna om så skjutsade jag min syster på jobbet eftersom jag ändå skulle vara på skolan 10.40, ja kom hem och satte mig vid TVn. fick sedan ett sms av David Lundberg;

" Tydligen är det polisuttagningarna idag. Som vanligt har ingen berättat det för oss. Vi ses på fredag. " 

ja ibland har man inte tur. dessutom måste jag ändå vara på skolan innan 12.00 då vi har fler visningar idag och med det måste jag vara härifrån trots att jag börjar 12.40.... puh:/ 

aja. dagen började väl sisådär. får se hur det blir senare. hoppas på bättre:) 



hahha, den andra bilden på mig och per från i lördags. 
ser ut som jag ska börja asgarva :P:P:p:P

svar på tal



För att klargöra så ska vi försöka sälja huset. Vi bor i ett rätt stort hus på teg med 4 lägenheter och äger hela huset. Vi har en sommarstuga i norrmjöle och ska börja bygga stuga i hemavan. det är väldigt mycket på g och då blir det mycket att ta hand om ett stort hus också. 

här är länken till allt om huset osv om någon annan funderat på samma sak:) 

http://www.hemnet.se/bostad/villa-10rum-teg-umea-kommun-domarevagen-15-3032176

äntligen hemma, äntligen i min soffa

nu är jag äntligen hemma igen. ja kännner mig hur trött som helst även om jag har sovit mestadels hela dagen. känner mig inte alls kry. får hoppas jag mår bättre imorgon för jag klarar inte av att vara sjuk längre. Om jag fortsätter vara sjuk hela tiden kommer jag förmodligen att börja må dåligt. 

annars då? ska försöka äta, ska försöka duscha och sen ligga och chilla i soffan hela kvällen. kanske se en av filmerna jag köpte. vad fina ni är som bryr er iaf:) blir glad när di kommenterar även om det är för att ni tycker synd om mig eller för att ni tycker det är roligt ;) 



jag och per från i helgen. blev visst fotade. haha snygga

Detta gjorde min dag

Efter att ha legat och frusit på golvet och haft dötrist kommer pappa in och väcker mig. Han frågar om jag vill följa med han och mamma och käka lunch och eftersom jag inget ätit och var lite hungrig följde jag med. Jag visste inte vart vi skulle utan satt bara i bilen och frös och hoppades på något bra ställe,
Och de blev det!!!!!!

Pappa är världens bästa när de gäller att pigga upp en sjuk dotter iaf!
Jag fick äta på MAX!!!!

Sjuk, kul

Ligger just nu på detta kontor på golvet och fryser som ett cp:(
Får inte vara hemma då de är visning där så då får man stå ut.
Tack pappa för madrassen iaf:)

jag ligger i sängen och snyter mig varje minut

nu är det dags att sova snart. känner av ett obehag av att jag ska till skolan imorgon då jag är febrig, förkyld och trött. men det är bara att bita i det sura äpplet och göra det bästa av situationen. 

Ikväll har jag iaf ätit en underbar middag som mamma kokat ihop. sen for jag till ersboda då jag hjälpte min underbara pojkvän att göra om på rummet. satte även upp en fin julstjärna i fönstret. 
kom hem och fortsatte städa eftersom det är visning imorgon, det gick snabbt så var inte så jobbigt. 
nu ska jag försöka sova. hejsvejs

hoppas alla andra mår bra iaf:) 




några bilder min syster tog för drygt ett år sedan. 

extremt är ett drygt ord

jag mår illa faktiskt. jag fryser och jag känner att det konstant rinner från näsan. ett riktigt liten snormonster med andra ord. det är svårt att förstå att jag alltid blir extremt förkyld, extremt magsjuk, extremt febrig. allt kommer med ett litet + efter. just nu önskar jag att jag hade ett badkar som jag kunde lägga mig i och se en riktigt bra disneyfilm på datorn. men jag får helt enkelt nöja mig med duschen. 

annars då? jag lämnade in svenskan igår vilket känns sååå skönt. sen är det psykologiprov på måndag som väntar. annars är det stressigt med företaget. måste verkligen börja ta tag i allt nu. blir lite smått irriterad över stressen också. 

annars? ikväll ska jag göra chokladfudge. som jag längtat efter det. ETT HELT ÅR!! 


en redig kladdkaka

en lektion till sen slutar man för dagen, är trött och allmänt less på skolan och vill faktiskt bara ha jullov och en massa skön ledighet. sen efter det är det bara en termin kvar av skolan. EN JÄVLA TERMIN KVAR?????
det är helt sjukt om man tänker efter. vad fan ska man göra sen? aja, först och främst taggar ja studeten. 

ikväll ska jag städa som aldrig förr. det är visningsdags nämligen. hihih spännande. 
aja, får se om ja har nå annat kul och säga ikväll. tveksam på det men. ciaociao 



detta ska jag fixa ikväll. en redig kladdkaka med grädde. tackarrrr

Åh. Denna dag

Jag är så sjukt förkyld och känner mig en aning less. Blod i hela munnen under natten, kan de vara något från halsen som bråkar med mig?
Är förkyld som ett as iaf och hoppas att de blir bättre snarast. Orkar inte vara sjuk:/

gör som alla andra och skriver: första advent

jag vaknade upp imorse och mådde inte alls bra. det smärtade i min mage och mina bihålor ville inte mig väl. 
annars så låg det en mycket snygg man bredvid mig så jag fick klara mig. 
låg i sängen jätte länge med honom och sen tog jag tag i mitt liv och for hem. började skriva på svenskan som äntligen är klar och ikväll väntas film med familjen. 

det är alltså första advent, ingen julkänsla då snön inte kommit till umeå än men man får ha julkänslan inom sig. det är ändå det julen handlar om. snart är det 1 december också och då börjar julkalendern. ska faktiskt försöka följa den och se om det är något bra:)

köpte dessutom två disneyfilmer idag. jag är så lycklig att jag inte ens kan beskriva det. iaf. 




dessa två underbara filmer blev det

tänd ett ljus och börja supa

det är lördag idag. hela morgonen har per legat och sovit och haft det "mysigt". jag har städat rummet, skrivit lite på svenskan, ätit och gjort mat. 

ikväll blir det nog en massa trevligheter. hoppas ja. 
aja, kanske skriver senare. hejdå

Puss min snygging

Du är så fin

jag gillar fredagar- det är början på helgen




vi får se vad de blir för trevligheter ikväll. hoppas alla andra har lika kul.

positivt att det är fredag

idag är jag hemma från skolan. jag kände igår hur trött,sliten och allmänt less jag var och sen kände jag mig så pösig. vaknade för ca 40 min sedan och känner mig fortfarande JÄTTE trött. jag är inte alls en människa som är trött på morgonen utan snarare tvärtom. 

idag är det iaf fredag. jag tror det kommer bli en mycket bra dag/kväll. ska först nu skriva klart svenskan, sen ska jag försöka städa upp på mitt rum och sen hoppas jag på lite trevligheter ikväll också. 
nu ska jag försöka skriva på svenskan. får se hur det går :/ 



sötis till kusin. ganska länge sen nu!

Innebandy, innebandy

Jag var och kikade på innebandy ikväll med mina finaste brudar! De var mycket trevligt då vi köpte lite godis innan, var där i bra tid och fick se en riktigt bra match:)

Tyvärr så förlorade älsklingens lag och de fick inte med sig något poäng den här gången heller. Dessutom skadade sig per i slutet av andra perioden vilket gjorde att min fokus försvann där en sekund! Aja

jag drömmer som en tok

har märkt på senaste tid att jag drömmer hur mycket som helst. vaknar alltid av att något hemskt hände i drömmen eller att något bra hände och jag vill hamna mitt i den igen. 
Kommer dessutom nästan alltid ihåg det jag dröm också. Jag vaknar och skulle kunna återberätta hela min dröm direkt utan någon detalj missad och just nu drömmer jag sådana drömmer varje natt. 

vaknar varje morgon av att jag antingen har drömt en jätte rolig dröm eller en jätte hemsk dröm. 
alla mina roliga drömmar handlar om per, det kan jag faktiskt erkänna. 
jag drömde om att vi köpte en lägenhet tillsammans som vi inredde och den blev så himla fin. det var våran lägenhet och den var till oss. 

alla hemska drömmar handlar dock om våldtäkter och mord och att jag har hamnat mitt i dessa draman. det finns alltid någon faktor som säger att det är en dröm då det inte är realistiskt men ofta vaknar jag livrädd av vad som hände i drömmen och mår nästan så illa så jag vill kräkas för jag är så rädd. 

just nu är det fler hemska drömmar än bra. hoppas att det blir en förändring på det och att jag börjar drömma det som är roligt nu. är less på att vara rädd i mitt eget rum. 



kan jag inte få drömma om varma sommardagar som denna? 

om bara alla kunde få vara lyckliga

det är torsdag, imorgon är det fredag, sen är det lördag och sen söndag och sen måndag igen! 


ikväll ska jag och kika på älsklingens match, har faktiskt sett fram emot det hela veckan och nästan längtat till det. måste också skriva klart den där jäkla svenskan så man slipper den skiten i helgen. 
ajaaaa. har egentligen ingenting värt att skriva om . hoppas på en riktigt härlig kväll med mina finaste tjejer då vi ska fixa godis och ha en massa mys. även om matchen kommer bli en riktig höjdare och hetsa! 
































Bjuder på alla dessa JÄTTE gamla bilder. man ska våga bjuda på sig själv helt enkelt! :D

att vilja saker och ting

idag har jag faktiskt gjort ganska mycket! fått mycket gjort på svenskan, klar med samhälls och nu ikväll blir det att luta sig tillbaka och ta det lugnt. ska fara på affären och köpa något onyttigt och sen gosa ner mig till greys kl21.00 

hoppas ni andra haft en bra dag också! 

annars då? 

-vill att vi ska fira nyår i hemavan

-vill att julen och jullovet ska vara här nu 

-vill att de ska komma lite snö så man kan köra lite skoter

-vill att helgen ska bli riktigt, riktigt bra

-vill att älskling vinner sin match imorgon

komigen nu min vill lista. 




Jag älskar/hatar matte

Detta sitter jag och försöker förstå just nu. Alltså matte C? Vad är de för jäkla påhitt egentligen?

I,M NOT A BITCH











TAKE LIFE WITH A GRAIN OF SALT

jag har kollat alla avsnitt av karatefylla. bara för att jag inte har något bättre för mig... 
ser fram emot torsdag då älskling har match och sen längtar jag till helgen. 

aja. det är väl inte så länge kvar. får väl tänka så. 

annars då???? 



kunde inte sagt det bättre själv!

Don't Look Back In Anger

igår var en bra dag. eller det var en helt okej dag. 
spenderade iaf kvällen med min fina pojkvän, vi pratade, myste och bråkade om vi skulle köpa julklappar till varandra eller inte... haha värt. 

allt slutade iaf med att jag hade fått ett superfint sms av honom där han skrev att vi skulle köpa till varandra iaf. 
då är bara frågan som återstår, vad tusan ska man köpa? om ni har något bra förslag på något att köpa till en kille kan ni ju gärna komma med förslag:) 

iaf. idag är det tisdag. dagen känns alltid så lång :/ längtar faktiskt tills den är över. sen ska man hem och ta tag i den där jäkla svenskauppgiften. tack och hej. 



saknar sommar, saknar att vara brun och saknar att kunna gå runt i bara trosor och tröja.

varför känns måndagar så tunga?

det positiva med dagen är att det är jätte fint väder och att solen skiner. 
planer för idag: 

-Läsa ut svenskaboken och smått börja med skrivuppgiften
-Städa mitt rum (japp, det är kaos) 

roliga planer med andra ord. tack och hej

orgasm för öronen



Moa Lignell- When I Held Ya


one less lonely girl




alla tankar som kan flyga runt i huvudet. negativa som positiva! 
det är sjukt hur mycket man kan analysera och tänka igenom saker som egentligen inte ens är nödvändigt. 
jag har världens finaste vänner, jag har världens bästa pojkvän och jag har världens finaste familj. 
jag lär känna nya människor hela tiden vilket jag älskar att göra, jag har svårt att tycka illa om folk om dom inte gör något riktigt taskigt mot mig och jag har svårt att säga nej även om jag verkligen vill ibland. 

Om någon människa säger att han/hon tycker om mig eller älskar mig har jag först svårt att förstå det. tror att personen ljuger för att göra mig glad eller för att de tror att jag vill höra det. Jag har alltid haft svårt att släppa in människor nära inpå mitt liv. jag har väldigt många kompisar/bekanta men väldigt få vänner. Jag har några vänner som jag kan säga allt till och kan lita på att de inte säger något till någon annan. 
Utan vänner är man som människa inte komplett. De är dom som får vardagen att kännas lättare och får livet att kännas bättre. Min pojkvän har en stor del till detta också. 

jag är tacksam för att jag har er. ni är bäst! 

nu är det söndag igen....

trött som tusan. men idag är det tänkt att jag ska fara och se breaking dawn iaf!!! far med min syster och min mamma klockan 15.00 idag. hade tänkt att läsa ut den där jäkla svenska boken också så jag kan börja skriva på svenska uppgiften och så. 

sen ikväll måste jag sitta i sek på några innebandymatcher på vildmanna... dock är det ganska lättsamt arbete men hade hellre varit hemma och pluggat om jag säger så! 
ha all en underbar dag idag och se till att ni slappar hela denna söndag som man ska!

EN POSITIV SAK MED IDAG ÄR ATT DET BLIR ÄLGSTEK TILL MIDDAG! wiiiie




bara till dig min finaste

jag minns inte första gången mina ögon såg på dig. men jag minns att när jag började prata med dig var det som om jag visste att det skulle bli något med denna underbara man. 
han minns dock mycket väl första gången hans ögon träffade mig. Han har berättat hur vi satt i bussen påväg mot Nyköping för att spela SM med läns och hur solen hade lyst upp mitt blonda hår och hur han hade tänkt att de såg fint ut. Mitt intresse för honom väcktes av något helt annat. det gick ett rykte om att just han var speciell på ett plan och eftersom jag är en extremt nyfiken tjej blev jag intresserad. 

Det gick ett tag och vi var mest som vänner. vi pratade lite då och då och han berättade om en utlandsresa han gjorde den sommaren och så. det var inte förrän mot jul/nyår vi började prata ordentligt. efter nyår började vi umgås mer och mer men bestämde tillslut att vi skulle vara ifrån varandra tills vi hade planerat att fara till hemavan vid samma tillfälle under sportlovet. inte för att det funkade så bra, ja försökte vara ifrån honom men vi sågs iaf. 14 februari kom vilket också brukar innebära "alla hjärtans dag". Du gav mig en sådan bra present! inget riktigt personligt då vi inte hade kommit så långt i vårt förhållande men något som jag ändå kunde uppskatta. Fick alla säsonger på svampbob fyrkant!!!!!!!!! hur bra är inte det???
I hemavan kunde jag bara tänka på honom hela tiden. vi hade underbart kul och jag kan inte ens beskriva den helgen med ord som skulle passa. 

sen kom en liten period då ja varken visste in eller ut. jag har blivit sårad ofta och att denne man var helt annorlunda jämfört med andra killar visste jag inte hur jag skulle hantera det. Kommer jag bli sårad igen? osv. men efter en vecka kände jag hur mycket jag saknade honom och bad om ursäkt för den lilla svackan. efter det var allt som en dans på rosor. Jag hade världens finaste man som verkligen brydde sig om mig och alla andra tjejer var inte alls speciella i hans ögon.

jag minns första gången vi sa att vi älskade varandra. vi låg i hans säng och myste. han började prata om att han ville säga något som han tänkt säga ganska länge. och eftersom jag har så dålig humor tryckte jag ur mig:
säg bara inte att du är bög!!
han såg på mig och sa: jag älskar dig sofia.
jag tittade tillbaka på honom och ursäktade för det ja sa tidigare. tittade honom rakt i ögonen och sa samma sak tillbaka. det kändes så naturligt på något sätt, kändes som vi känt varandra så länge och jag kunde verkligen känna att jag menade det jag sa!

tiden gick och tillslut ligger jag och skriver detta. 8 månader har vi hållt ihop. 10 december blir det 9 månader och det känns verkligen som att det kommer kunna bli så oerhört många fler. 


Ps: I Love You 


vit från topp till tå (fast inte riktigt)




såhär såg ja då ut inför vårt "White UV Party". 
allt var vitt förutom skorna... ville inte ha mina converse då dom inte riktigt är vita längre... 
men iaf. det var kul, även om man kanske inte blir supersnygg i helvitt (förutom då man gifter sig, då brukar helvitt bli kanon) 

iaf. idag var ja dessutom och åt med familjen på bishops. sjukt gott men fick nog matkoma då ja låg däckad hemma efter i magknip och trötthet. 

var också och kikade på lite innebandy idag med bullen. trevligt att prata med henne. 
imorgon får vi se vad som händer. ska iaf sova ut. känns som det behövs. hejsvejs

godmorgon.

igår var the "White UV Party" på corona. vi hade fixat en liten förfest innan och sen öppnades de upp för alla andra. det var himla trevligt måste ja säga! 

annars så sitter jag här nu och gör ingenting. skjutsade hem per eftersom han och hela hans killgäng ska på paradisbadet idag. (himla roligt förövrigt). 

jag ska visa någon bild av hur jag såg ut igår senare. orkar inte hämta kameran nu. puss på er

bilder på mitt rum







Här är lite bilder på mitt rum i källaren.

Lätt att äta frukost...

När denna nästan ställer sig i mackan!

jag är alltid mig själv, varför vara någon annan liksom?

tänkte visa er alla hur mitt rum ser ut om några av er inte sett det redan! 
håll koll, bilder kommer förmodligen upp under kvällen! 

annars så har jag panik över ett matteprov som ska skrivas imorgon. i matte c är allt suddigt. det mesta är som skrivit på kinesiska och jag vill faktiskt bara ha onsdag nu och göra bort det där jäkla provet. 
annars så blir veckan rätt lugn förutom på fredag då jag ska slå till med stort och klä mig i en massa vitt och äga dansgolvet! 

aja. nu ska ja försöker fortsätta att plugga matte. tur att min fina vän jonas hjälper mig lite ikväll och att jag får spendera natten med per, kommer förmodligen vara på bra humör imorgon! puss på er

nu längtar jag till lite av detta !







faktiskt ganska vackert med snö. älskar sista bilden på umeå. nästan så man gillar denna stad

en tid sen nu..

hejhopp alla. jag har inte dött, ja lovar... 
jag har äntligen börjat bli lite piggare efter operationen och har lyckats äta mat som är mjuk vilket känns fantastiskt. 
iaf så är helgen lite oplanerad. mamma och syster ska till övik som jag också vill men bara det att ja vill spendera helgen med min fina pojkvän också. får se hur ja löser detta problem om det blir halva helgen var typ. 

annars så är det väl lite skolarbete som jag måste ta tag i. känns väl inte heller superkul men det är väl inte så mycket som är det. 

hoppas att alla mår bra iaf och att alla får en superhärlig helg. veckorna går ju så snabbt att det är skrämmande....  snart är det helt plötsligt jullov,julafton och nyår. sitter redan och letar efter en fin klänning till nyår... hahaha orkar inte. aja. puss på er


En jobbig känsla

När de konstant känns som om man inte existerar. Är man inte god nog eller hur är det. De känns som man varken syns, hörs eller finns. Man tror att de är vänner men är dom egentligen de?

aja, ja har iaf per och några till som ja vet alltid finns där och bryr sig. Men vissa tror ja inte ens tycker om mig egentligen utan är "vänner"

9 dagar av smärta

Ligger just nu i sängen med min mor bredvid mig. Har sovit i sällskap med henne alla dagar efter operationen eftersom ja ofta vaknar om nätterna och behöver smärtstillande eller dylikt. De är svårt att beskriva hur jobbigt de har varit men det har samtidigt blivit mycket bättre senaste dagen. Har kunnat äta mer när ja har smärtstillande i kroppen och de börjar läka ihop väldigt fint nu också! Kunde faktiskt äta en macka med lite korv på idag. Dock utan kanter och allt som kan vara hårt.
Mamma har hjälpt mig så mycket!!! Världens finaste är hon! Idag på sin lunchrast kom hon hem och gjorde detta till mig:

4 kg lättare.

hejhe, det är dag 6 för mig om ja mår faktiskt inte så mycket bättre. har extremt ont i båda hals,tänder,läpp och öron. men nu är det ungefär bara 4 dagar kvar enligt läkaren även om det kan bli längre. 

som rubriken säger känner jag mig oerhört svag i hela kroppen. har mest legat och dött i soffan alla dessa dagar och försökt få i mig mat som bestått av vatten,saft,yoghurt, jordgubbskräm och mosade bananer. wiiie 

jag har redan satt ihop en hel veckas matlista över vad ja ska äta när allt detta är över. mamma sa att det var en självklarhet att ja skulle få välja mat eftersom ja inte kunnat äta ordentligt. 

det ska bli mat såsom:
älgstek med stekt potatis, sås och vinbärsgelé

köttfärsbiffar med potatis,lingonsylt och sås

ugnsbakad falukorv med potatismos,ketchup och senap

gulcurry-kycklinggryta med ris 

stekta köttbullar med makaroner

fläskfilé med potatisgratäng och championsås/kantarellsås

ugnslax med pressad potatis och vitlökssås.


självklart ska det vara grönsaker till alla rätter också:)


ni förstår kanske att ja tänker på mat en HEL del vilket kanske inte är så konstigt men GUD vad jag längtar. 
dessutom ska jag på en middag med min underbara pojkvän på någon restaurang och sen med min familj på valfri restaurang. det är bara att längta :D 









RSS 2.0