väskor för alla humör och tillfällen



jag kan erkänna att jag har en del väskor... räknade och fick väl ihop till att jag hade ca 20 olika väskor, jag vet inte vad det är men alltid roligt att välja väska efter humör. men snart ska jag faktiskt se vilka jag inte vill ha kvar och sälja några.. vissa av dessa väskor har jag ALDRIG använt. så ni kan ju förvänta er lite väskor, skor, kläder osv som kommer säljas :)

shopping i övik













varför vara sjuk?

jag är ledsen att jag inte har skirivt på ett tag men har dels varit i övik nästan hela veckan och har varken haft tid eller ork att blogga då. annars så har jag blivit sjuk så har inte haft energi till att blogga heller. 
skulle egentligen jobba idag men mådde inte bra alls inatt så sov nästan ingenting och sedan imorse var det inte heller speciellt bra. får hoppas att jag mår bättre ikväll så jag kan jobba i helgen. 

aja, har dock shoppat en HEL del under tiden jag var i övik så ska visa det här på bloggen så fort jag har fotat det och lagt in på datorn. hoppas alla har en bra dag iaf. puss


du behöver aldrig mer vara rädd

idag jobbar jag min sista dag på schema. vi får se hur det blir att jag jobbar nu i höst. det känns iaf skönt att vara lite ledig nu för att se vad som händer. jag hoppas att den här dagen går fort! för sen är det inte så himla länge kvar tills jag träffar per, saknade honom inatt så ska bli skönt att slippa sova själv. 

annars i veckan ska jag till övik och träffa alla nu när jag är ledig och har tid för det. ska försöka gå på stan och se vad som finns där och träffa mormor,morfar,kusinerna,moster och jonny. det kommer bara bli härligt. 

nu ska jag fara på jobbet iaf. hejdå:) 


är detta verkligen något jag behöver?







köpt lite nytt! ny sminkväska behövde jag verkligen och den här är perfekt eftersom man kan sätta sminkpenslarna i locket. sen var jag och kikade runt lite på rean och det slutade med att jag fick med mig ett linne, en tshirt och två par trosor för 150 kronor, jag ska inte klaga och är sjukt nöjd!

en vacker sommardag är ett minne blott

har varit på jobbet idag och måste säga att dagen gick himla fort, kändes som jag nyss for iväg dit. 
i vilket fall jobbar jag imorgon igen och sedan efter det kommer jag inte jobba på 2 veckor drygt. har lite saker att göra under den tiden så förmodligen kommer det knappt kännas att jag inte måste jobba. 

det gick från strålande väder idag också till att regna och åska.... vad är det med svensk sommar? komigeeen. 
nu ska jag iaf försöka göra lite nytta. hoppas alla haft en bra dag iaf. svejs 


kläder,kläder



det jag hade på mig igår när det var så himla fint väder!
jeansshorts från hm, skärp från gina, linne från usa och väska från hm 

låtar som alltid får mig att tänka på dig

dessa låtar får mig att tänka på dig, för mig är du dessa låtar och du är verkligen bäst. 


Somewhere only we know-Keane
Elegi-Lars Winnerbäck 
No one-The Pusher 
Love alone-Thriving Ivory
You found me-The Fray
Stereo hearts-Gym Class Heroes 




livet rullar på, men kanske inte alltid som det ska

ja, intervjun gick faktiskt väldigt bra måste jag erkänna. men ja vi får se hur allt blir, mina tankar om allt med jobb att göra är väldigt splittrade. vet att jag vill kunna jobba iaf men sen hur det blir och vart det blir får tiden visa. 

i vilket fall så har jag ingen aning om vad kvällen har att erbjuda men vet iaf att jag ska förbi per ikväll och spendera natten där då han far till finland med laget denna helg. det är ju dock så himla fint väder så känns som man borde göra något då. får se om jag kommer på något att göra i detta väder. 
aja. ha det så himla bra! 

arbetsintervju på g

nu drar jag på en arbetsintervju. woho 



kläder för alla väder



gina har så himla mycket fint på deras hemsida nu! direkt jag får min lön kommer några av dessa plagg bli beställda kan jag lova. speciellt imponerad att dom har börjat med träningskläder, riktigt snygga också! 


denna dag kan bara bli bättre och bättre.

åh, detta blev en dålig dag, även fast jag visste att det förmodligen skulle bli det. 
en natt fylld av mardrömmar gjorde att det blev väldigt lite sömn och att jag försökte ta igen det imorse. har iaf ganska mycket jag måste göra idag så kan inte ligga i sängen alltför länge. 
det är ju iaf väldigt fint väder så får väl se det från den sidan. hoppas alla ni får en himla bra dag iaf. 



om någon missat var jag bor så ligger vårt hus på Teg och ser ut som på bilden! 

har 3 lediga men smärtsamma dagar framför mig

hej alla, det har varit en väldigt jobbig men också bra dag idag. jag jobbade för att komma hem till en massa städning... tur att jag städar när jag är på dåligt humör annars. hehe 
sen åt jag middag med min syster och hon gjorde en riktigt god lax och potatissoppa. brukar inte tycka om lax i soppa men syrran lyckades verkligen. efter det for jag hem till min kära per som dragit på sig någon form av förkylning så har därför inte träffat han jätte mycket. men vi såg en film och nu ligger jag hemma i min säng och försöker planera min morgondag. har väldigt mycket att göra.... 

nu ska jag försöka sova, känner att ögonlocken börjar bli tunga. godnatti 

jag gillar att ha något att kolla på



fick trycka ihop alla mina högklackade skor lite så jag fick plats med de nya converse skorna. 
det är väl alltid roligt med skor, dock tror jag att några som jag aldrig haft kan gå till försäljning. onödigt att ha dom kvar när dom inte används. 

leveransen från New York och min syster

jag kan inte vara mer nöjd. min syster köpte väldigt mycket så hon var tvungen att köpa en till väska att ha som handbagage så hon fick med sig allt hem. 

till mig blev det iaf ett par vita höga converse, ett par låga vinröda converse, trosor från victoria's secret, bare minerals smink och lotion från victoria's secret. det var saker jag behövde men som nu blev betydligt billigare. converse kostar i USA nu 315 svenska kronor paret så man kan alltså köpa 2 par där för samma pris som ett par här i sverige. sminket är också väldigt dyrt här hemma, här får man betala kanske 900 kronor medan i USA får man betala 500 svenska kronor. så det blev inte alls lika dyrt nu som om jag köpt det här i sverige :) 











inte ett moln, så långt ögat kan nå

idag har varit en superhärlig dag!!! det har äntligen varit soligt och jag har varit ledig, hur sjukt är inte det? 
i vilket fall spenderades dagen först med att sova ut, sedan hann jag säga hej till min syster som kom hem från usa men hon gick direkt och la sig eftersom hon var trött efter resan. annars så åt jag frukost i solen och solade ett tag för att sedan ta en promenad med mamma och grannen. 

syster min sov till kanske 16.00 för att sedan kliva upp så man kunde få höra lite om hennes resa och vad hon gjorde. annars så blev det supergod middag med potatisgratäng, grillat, sallad och bea, kan det bli bättre? mums säger jag bara. och senare fick jag min beställning från usa och blev verkligen supernöjd!!! 
just nu ligger jag i sängen hemma och ska sova på en stund, jobbar imorgon för att sedan vara ledig onsdag, torsdag och fredag. sköönt 





man ska göra de saker som gör att man blir glad

som vanligt så var det dags att fara ut och springa idag igen och måste säga att det gick oerhört lätt och himla smidigt fram. först kände jag mig inte alls taggad på att springa men jag började tänka att om man slarvar en gång kan man lika gärna göra det varje gång. det handlar om att bestämma sig och försöka göra det till en rutin, något man bara gör och inte tänker på det som ett "måste". jag tycker det känns mindre och mindre plågsamt att fara ut och känner mig mer och mer lättad när jag väl är klar. 

hoppas att fler känner sig taggade att haka på mitt tåg, det är underbart att träna ibland. 

jag vill bara leva i nuet

ja, har inte haft så mycket tid att skriva men det som hänt sen senast är iaf mestadels att jag har varit med fina vänner och familj. igår jobbade jag under dagen och sedan efter det for jag hem direkt och började med att duscha och göra mig klar. efter det blev det en jätte härlig middag för att sedan fara därifrån och träffa brudar på allstar. vi satt mest där och drack bara och snackade för att sedan fara förbi five och se vad som hände där. 

i vilket fall blev det ganska sent igår och jobbade idag igen så imorse var jag väldigt trött och gick väl egentligen mest bara på reservtanken. nu sitter jag iaf hemma och tar det lugnt, känns skönt att vara ledig imorgon så man kan vila upp sig lite och sova ut lite. sen imorgon kommer min syster hem från New York och jag är så spend och se vad hon har köpt med sig därifrån. nu ska jag iaf fortsätta städa lite här hemma. hoppas alla får en jätte härlig söndag. hejsvejs 






något är bättre än inget

det blev lite träning idag iaf, trots ont i kroppen och väldigt slö. men kändes så himla skönt efteråt att jag inte ångrar det alls. blev 4 km löpning idag och kände mig riktigt stark i kroppen. 

oftast när det handlar om mig och träning så är det inte själva träningen som är jobbigast utan förberedelserna innan såsom att kliva upp ur ex soffan, sätta på sig träningskläderna och faktiskt ta sig ut och träna. det känns skönt att ligga kvar där i soffan men oftast är det tusen gånger skönare när man tränat och ligger helt slut i soffan. 
ni vet säkert vad jag menar när jag skriver detta. i vilket fall har det funkat väldigt bra nu och jag kan hålla i det om jag vill! 

känner mig som en slagpåse

då har man jobbat klart för idag. det gick himla fort och kändes som att tiden bara rann iväg. i vilket fall så ska jag träna idag, fara ut en stund efter middagen och löpa och sedan ska jag bara ta det lugnt. 

det har varit så himla fint väder idag och är fortfarande så himla fint väder så känns som att jag måste ta mig ut. 
aja. nu är jag trött och behöver något i magen. hejsvejs 

när man inte har något att göra

åh, jag har börjat fundera på att göra en egen sänggavel, det är ju faktiskt inte alls så svårt om man gör med tyg på trä bara. har suttit och kikat runt lite och det finns massvis med olika exempel på just det och resultaten är inte allls att klaga på! 

rocka min värld



titta vad jag köpte idag, jag älskar den!!! och fick den för endast 99kronor. 

ledighet är himla bra

idag blev det en stund på stan med mimmi där vi gick runt och kikade lite och sedan såg lite beach. 
det var trevligt att prata med henne lite och höra allt man missat osv. 
sedan när hon for och jobbade var jag lite med min kära mamma. vi gick och fikade och bara hade det himla bra. 
aja. ikväll blir det nog bara att ta det lugnt eftersom jag jobbar imorgon. hoppas allt är bra med alla er.

ingen kan allt men alla kan något

idag har jag varit ledig, det har varit hur skönt som helst och måste säga att jag har fått mycket gjort också. började med att jag tog en lång powerwalk/springtur med mamma. sedan efter det så städades det lite för att sedan fara in till stan och handla. ikväll ska jag bjuda min pojkvän på middag och sedan se någon film och imorgon ska jag träffa bästa mimmi. det blir nog en bra vecka trots att jag jobbar hela helgen. 

aja, nu ska jag fortsätta med maten. hejsvejs 


pain is just weakness leaving your body

ibland är man bra duktig. det blev 20 minuter löpning först och sedan 35 minuter powerwalk med mamma. känner redan att mycket börjar gå lättare vilket känns super!
nu ska jag fika lite och sedan duscha, det är nämligen jobb imorgon igen men ska inte klaga på det. hann dessutom plocka en del vinbär med mamma som vi ska göra saft på senare. mums

har dessutom kört lite styrkeövningar och måste säga att det märks lite skillnad på kroppen, ååh är ganska gladis!! 



bara från idag







var och hälsade på där per arbetar och satte mig och solade ett tag. nu är jag hemma igen och ska börja ta tag i mat och sedan ska jag ut och löpa. hoppas alla haft en bra solig dag! 

ser ut såhär idag



väldigt enkelt idag, shorts och tröja från hm och skor converse. 
nu far jag och hälsar på pojkvännen på jobbet. hejsvejs 

bara lite om vad som hänt

ååååh, jag är så himla trött. efter 15 timmar på jobbet är man ofta ganska mör men igår satt jag knappt still en sekund. jag städade nästan hela dagen och annars har jag lagat mat. men vad gör man inte för pengar? 

idag är jag iaf ledig och har redan nu på morgonen varit effektiv och städat bort från köket, tagit bort lite tvätt, plockat ur diskmaskinen och sedan ska jag dammsuga snart. annars ska jag förbi på affären och handla hem lite saker och sedan hälsa på per på jobbet. ikväll får vi se vad som händer, ska iaf ut och springa! 




dagens

idag blev det en sväng förbi arbetsförmedlingen, skrev in mig och har fixat med allt sådant om det nu skulle bli så jag blir arbetslös. annars så har jag ätit hemma hos per och är nu i stugan och ska fara på norrmjöle golf och lyssna på lite musik som spelas där. 

såhär ser jag ut idag: 



skor converse, byxor från rut, linne från carlings, skinnjacka är lånad från min syster och väska från hm


go hard or go home



var ute och sprang igår också. har bestämt mig för att det ska bli minst 3 gånger i veckan. känns bra att också köpa ett gymkort snart så man kan fara på gymmet och köra lite mer styrka. känns dock så himla skönt att köra på och orkar mer och mer för varje gång jag är ute och springer vilket känns underbart. 

nu drar det igång på riktigt, nu ska jag verkligen göra mitt bästa!







känslan av att bara ta det lugnt

godmorgon solstrålar. jag skulle egentligen vara uppe och vara klar för någon timme sedan men slutade med att jag sov tills nu istället. i vilket fall ska jag börja göra mig i ordning för att fara och göra lite ärenden, perfekt när det är så dåligt väder som idag också. ikväll blir det att fara till norrmjöle golfrestaurang och äta och förmodligen ha det ganska trevligt då det är pubkväll. 

aja, planera för dagen är väl egentligen inte riktigt klara på något vis, kanske struntar i allt också och gör någpt helt annat, det vet man aldrig. nu ska jag börja göra någon nytta. hejsvejs 

bjuder på en bild från balen:

dagens

har jobbat idag som vanligt men är iaf ledig imorgon och lördag vilket känns hur skönt som helst. 
idag direkt efter jobbet for jag dock och åt med familjen eftersom frida far till New York imorgon, är så himla avis men hoppas såklart att hon får himla kul. hon ska iaf köpa converse och saker från victoria's secret så det blir nog bra iaf. 

detta hade jag på mig idag, en snabb bild när jag var på gina bara 



jeans från rut, linne från hm, skor från 59an, väska från seconhand och kofta minns jag inte... 


det finns så många härliga stunder

det var jobb idag som vanligt men det gick fort och det gick bra så har ingenting att klaga på. jag är iaf ledig fredag och lördag vilket känns himla skönt faktiskt men sedan blir det 15 timmars jobb på söndag igen. 

måste säga att livet rullar på i samma tempo och det händer inte så jätte mycket spännande men det kanske kommer en mer spännande period i mitt liv när jag blir arbetslös, står utan pengar och kommer vara desperat i alla olika former. 

aja, ska inte vara så negativ.. bjuder på detta istället: 

RSS 2.0