heyhopp

jag har fortfarande tankarna på mat. ja skulle lätt vilja fara och äta lite gott just nu om ja kunde. typ frossa i mig en massa kalorier på max. det hade varit något :D 

3 kg lättare på 4 dagar. ja har dryga 6 dagar kvar och äta dåligt på vilket gör mig lite irriterad. JAG VILL HA MAT. böhö:( 

smärtstillande funkar lite bättre nu faktiskt vilket gör mig på så mycket bättre humör. ja kan prata mycket mer och de gör inte lika ont när jag pratar. idag ska ja bara ligga inne som vanligt, försöka duscha lite och så. 
hade väldigt gärna varit med på älsklingens halloweenfest ikväll men ja. är man nyopererad så är man och då får man gilla läget. det andra tjejerna där får helt enkelt se till att vara så sexig som jag hade tänkt att vara:) 

ha en bra dag iaf. ska ta lite mer smärtstillande nu. tjohej 



min fina pappa till vänster. som är riktigt duktig i golf. här vann han en tävling i somras som gjorde han fick vara med i en större tävling där han blev 6a. du är så duktig så:)

jag älskar mat

allt jag kan tänka på är mat.... ja tänker på mat, känner lukten av mat, VILL äta mat men det går inte. kan inte ens svälja lite vatten just nu och har begränsad lista över vad ja faktiskt får äta... 

tänk att få äta ugnsstekt falukorv med mos, eller att få äta lite lasagne, eller kanske bara korv och pommes. 
åååh ja blir galen. vill ha mat för jag är så hungrig:(

bläää, detta är inte ens roligt

fick en hel flaska smärtstillande igår via mitt dropp. det kändes snabbt mycket bättre kan jag lova. per kom hit och ja kunde prata väldigt mycket och kände mig alls inte lika trött och sliten. han for vid 23.00 och även fast han bara kom 1 timme kändes de som om han var här mycket längre. hade haft så tråkigt utan sällskap. 

jag bestämde mig för att försöka sova då ja mådde så pass bra som ja gjorde. (för er som har haft halfsluss kände ja ungefär som de värsta halsont man kan då), och då kände ja mig ändå pigg så ni kan ju förstå hur det är när det är som allra värst.. 

vaknade för 1 timma sen och grät. hade så ont att ja knappt kunde andas. det pep som varje andetag och ja hade det extremt tjockt i halsen. jag tryckte på knappen direkt och sjuksköterska kom och fick hjälpa mig att lägga mig i en position när det gick bättre att andas. nu har smärtstillande börjat ge effekt och de känns bättre. ska se om ja kan sova någon timme till snart innan de börjar göra ont igen. puuuh. men nu är det bara väntan kvar sen kommer de att bli bättre:)

för att muntra upp bjuder ja på en massa gamla bloggbilder: 









minns inte exakt ur gamla dessa bilder är men det är nog något/några år sen.

dag 1, operationsdagen

hejhej. ja ligger nu på ett litet mysigt rum och har fruktansvärt ont... 
ja minns att dom tog in mig i operationssalen och att dom började förbereda allt. sen minns ja att narkosläkaren sa att ja skulle tänka på något roligt så att jag kunde drömm om det. sen minns ja inge mer. 

jag vaknar upp 2 timmar senare och börjar direkt att gråta då jag har så äckligt ont. det är svårt att beskriva känslan men det gjorde ont i käkarna, munnen, halsen och läpparna. ja kände att ja blödde från läppen och kände att jag dessutom hade världens fläskläpp.. ja minns att ja grät och grät tills morfinet började att ge effekt. ja blev så glad efter de för då gjorde det bara ont att svälja och inte i typ hela kroppen. just nu börjar morfinet att försvinna och ja känner hur ont de börjar göra igen. käkarna gör ont och halsen är alldeles svullen. 

dessutom kan ja inte riktigt prata. ja kan säga ett fåtal ord och så men sen blir det för tjockt och de gör ont. ville bara berätta lite om hur det har gått, hoppas bara att ja mår bra imorgon!!!

senare kommer per och hälsar på mig här på sjukhuset. är lite ensamt även om rummet är litet och mysigt. han gör mig säkert på bättre humör. aja. ciao

Ja känner av hunger i hela min kropp

Nu ligger ja här i sängen med dropp och en extrem hunger i kroppen....
Operationen är försenad till klockan 1 eller kanske senare... Ja vill just nu bara få de gjort och bli av med detta. Ja hatar att vänta, de är nog de värsta ja vet men tydligen måste ja fortsätta med de:(

Hoppas alla andra har de bra idag! Puss på er

hejhej idag är det dags för operation

jag vaknade vid 06.00 och kunde inte sova mer. magen knorrade för jag var hungrig och tanken på att inte få äta innan operationen gjorde mig ganska less. varit vaken i tankar om hur det kommer gå och om ja kommer behöva spendera natten där. har packat ihop alla saker för säkerhetsskull och har förberett mig på att ha extremt ont så jag inte blir överraskad senare när ja vaknat upp ur narkosen. 

ja ska snart fara iväg till sjukhuset. allt blev försenat... de ringde igårkväll och sa att alla småbarn skulle få gå före då de har svårare att fasta och inte äta på en längre tid. men vafan? allt ja pratar om är mat annars... men,men det går nog bra. 

aja. lär väl skriva något efter operationen och så. önska mig lycka till. puuuh

bara för att göra mig själv lite glad



världens bästa bild. New York och svampbob!

dagen före operation

vaknade imorse ganska trött och sliten. det första ja tänke var att det är dagen före operation och fick plötsligt en liten klump i magen. senare drog ja till skolan iaf med jullan. så nu sitter jag här och har inte gjort något vettigt på hela tiden. det är 2 lektioner kvar av dagen och sen är det bara att brumma på hem igen. 

får se hur ja ska göra med allt. ska ringa sjukhuset ikväll och höra om det blivit några ändringar med operationen och sen är det bara att vänta tills det är dags. 
kanske far till per och sover där men mamma lät inte alls så nöjd över det eftersom ja måste göra lite grejer innan imorgon såsom att duscha mig extremt ren och packa ihop lite saker om ja eventuellt måste sova över på sjukan. 

iaf så tänkte ja nu på bloggen efter imorgon ägna mig att skriva åt hur dagarna går efter operationen. typ dag1,dag2 osv. 

kommer garanterat skriva om annat också men tänkte bara förvarna er så ni är med på det. taggar inte imorgon just nu iaf. hare gött ciaaao.

Små lätta moln ser jag på min himmel min himmel som är blå

Tja tja bloggen. Kul och va här. Vad ska man skriva? ööööööööööööh. Idag har jag ätit pasta och kött och köttbullar. Gött. Sofia har ätit pyttipanna. Per har ätit spagetti och köttfärssås. Pers katt har ätit kattmat, gräs och insekter. Så nu vet ni det. _BUHuU
Vi ska snart bege oss mot gammlia för att kika på lite innebandy iaf. RIG VS UMEÅ CITY, yeeah. Jenco och karin ska göra mål för mig det har dom lovat, visst brudar? Och conne också. Jaja. kul kul. Nu drar vi. Hejdå

FRÅN JULIA 

det är morgon, ja det är morgon

igårkväll kom per till mig lite senare vilket gjorde mig jätte glad. låg länge,länge och bara pratade vilket resulterade i en extremt trött per imorse där vid 06.00... känner mig lite som boven i dramat. förlåt gubben!!
känner mig trött, sliten, less och lite halv glad på samma gång.fråga mig inte hur den kombon funkar. 
ja ska snart kila iväg på innebandyn är det tänkt måste bara slänga i mig lite frukost först. 

idag är det psykologiredovisning som gäller. har försökt att plugga och lära mig det men för att vara ärlig har det inte funkat som ja velat. ja orkar bara inte anstränga mig så mycket nu. ja orkar inte. buhu 
ha en bra dag alla. 


god kväll alla

hoppas ni haft en bra söndag. ja själv har bara pluggat och sett UFC spela match ja idag.
kanske borde gjort lite nyttigare saker, kanske tränat osv men ja känner att all träning i skolan får räcka just nu tills ja opererar mig på torsdag. börjar känna mig lite nervös nu men aja. 

ha en bra kväll iaf. ja ska hoppa in i duschen nu och sen göra lite mer skolarbete. hejsvejs för mig 


Juste, glömde

Igår var jag och såg killarna spela skol sm mot östra som alltid är en väldigt viktig match! De var en extremt spännande match och killarna gjorde oss lite väl nervösa ibland. Iaf slutade de med att killarna vann och draggen står fortfarande som nummer 1 här i Umeå! Det är viktigt att vi är de! Höhö

Vi fick ledigt av våran bästa idrottslärare, mest eftersom han också ville se matchen precis lika mycket men.

Nu ska ja duscha och ta tag i min dag, bjuder på en fin bild på lina:)

det är morgon, mer säger jag inte

jag har precis tagit mig upp, ska väl snart hoppa in i duschen tror ja. 
vi får se vad som händer idag. kanske lite innebandy eller något? 

igår var jag iaf med sandra vilket var en superhärlig kväll. bara en massa snack och en stor skål fruktsallad med lite glass. vi såg lite idol också men det blev egentligen inte så mycket varken lyssna på tv eller kolla.. 

ikväll har ja inte heller en aning om vad ja ska göra. vi får helt enkelt se. per är i kiruna för bortamatch och kommer inte hem förrän imorgon senare på kvällen. klockan 17.00 startar den matchen. 

iaf. ja hoppas ni andra har roliga planer för kvällen. vilket inte riktigt jag har. vi får se helt enkelt men vad det än blir kan de nog bli bra:)



godmorgon. ja är då nyvaken iaf och helt osminkad.

Don't really know how I got here

godmorgon på er alla. idag är det fredag vilket känns superskönt! 
jag ska faktiskt, (tro det eller ej) men fara och vara med på innebandyn nu på morgonen. så nu måste ja släpa på min innebandyklubba vilket var väldigt länge sen. 

iaf så ska ja försöka göra det bästa av min fredag. per ringde igår också och berättade att han blivit så arg på sin mobil för att den laggade att han hade kastat sönder den... hahha 
så nu är ja utan kontakt med honom hela helgen då han far på bortamatch i kiruna. det var ju verkligen jätte kul. buhu 

sen annars får ja se vad som händer i helgen. inget riktigt planerat egentligen. det blir nog bra oavsett:) 

något kanske inte alla visste...

jag kanske inte har berättat att jag har väldigt lockigt hår. jag måste alltså platta det VARJE dag för att det ska vara rakt och jag har blivit ganska beroende när det gäller att platta mitt hår. 

jag hittade dock ganska roliga bilder som ja tog för kanske 2,5 år sen då ja visar mitt lockiga vs mitt platta hår. 
här är bilderna : 





oj vad plockade ögonbryn jag hade då också.... den tiden var kanske inne då?

men... 

vad tycker ni? är mitt lockiga hår helt ok?

Jag kan inte sova.....

Legat vaken nu i typ 1,5 timme och bara vridit på mig från ena sida till den andra. Sen har man börjat svettas av och till och tillslut valde ja att kliva upp ur sängen och gå upp till köket. Drack lite juice och lite vatten och så. Önskar ja får somna nu efter det här för annars lär de bli en väldigt väldigt trött Sofia senare idag... Puuh ne ja ska väl göra ett försök till att somna antar jag!
Hoppas alla andra får sova gott hela natten. Ciaoo

en väldigt lugn dag

jag har inte gjort mycket idag. hängt i min soffa och bara tagit det lugnt. for och handlade då jag stod för middagen idag och sen efter det for jag på iksu spa för en helkroppsmassage som var helt underbar. 
tjejen var jätte duktig och visste precis vad hon gjorde. jag brukar vara extremt kittlig men allt hon gjorde var bara skönt och inget annat. många ++++

imorgon är det skola igen, bara att tagga och göra det bästa av det. kommer bli jobbigt att kliva upp 07.00 imorgon men får hoppas på det bästa. 
hare gött alla. ciaociao 


HAHAHAHHAHA sjukaste drömmen någonsin!!!!

alltså jag måste få berätta om den oerhört roliga drömmen jag drömde inatt! 
allt startade med att draggen hade kokat ihop ett stort evengemang där både elever och lärare var där. 
allt gick som planerat och alla hade fina kläder på sig eftersom det var något "bal" liknade fast för hela skolan. har ingen aning om vad det egentligen var för något men...

iaf så började det med att jag märkte att Lina hade blivit biten i en arm. jag blir smått förvånad och tittar på henne och frågar hur det känns. hon får inte riktigt fram ord men säger skräckslagen att en människa hade jagat henne och sen försökt att bita henne. jag tycker det låter konstigt men tänker inte så mycket mer på det. 

jag försvinner i 40 min från allt och sitter och pratar med ante ljung och känslor, allmänt och gud vet vad och när vi går ut från det rummet vi varit i möts vi av något som varit en människa men nu är en blodtörstande zombie. skräckslagna som vi blir springer vi därifrån. majoriteten av våra vänner och kompisar har blivit zombie och till min förskräckning ser jag Lina tugga i sig Robins tarmar (lovar ingen vacker syn i min dröm). 
vi tar oss igenom en del av skolan genom att slåss vilket jag till min förvåning var extremt duktig på. 
Jag och ante inser att om vi ska ta oss ifrån detta levande måste vi agera zombie också. vi börjar att bete oss som dom och vi tar oss igenom skolan där vi träffar Pontus Ericsson och Kajsa Nordin och hoppar in i deras bil. 
jag och kajsa kom på att vi har alla våra saker i garderoben och tvingar dom att gå tillbaka och hämta dom. 
vi sitter kvar i bilen och efter en lång väntan kommer grabbarna tillbaka och sätter sig i bilen och vi börjar köra. efter 1 timmas körning vaknar jag till och ja märker att Kajsa är "uppäten" och ja har två zombie killar i bilen. efter detta vaknar jag. 

hahahaha jag skrattade så jag dog. historien är egentligen hundra gånger längre med en massa andra av mina vänner med och vad som hände med dom. men det var en rolig dröm;p

alla minnen gör mig varm inombords

jag kom och tänka på alla gånger du får mig att skratta, alla gånger du får mig att le. när jag lämnar dig saknar jag dig som jag vet inte vad och alla gånger ja legat i din varma famn och bara njutit av ögonblicket. 
det är mycket som gör att jag blir glad men aldrig riktigt lika glad som du gör mig. 

jag minns hur vi kysste varandra på nyår. kändes som det varade i en evighet och att alla människor runt oss bara försvann och det var du och jag som stod där själva på torget. Vi började träffas mer och mer och det slutade med att vi for till hemavan tillsammans. ja minns alla nätter du sov med mig och hur glad ja blev på morgonen när jag insåg att du låg vid min sida. just då var jag världens lyckligaste tjej med världens snällaste och finaste kille. den helgen fanns det inga problem utan bara en massa trevligheter. 10/3 2011 är vår dag. vårt speciella datum. 


Sitter och fikar

Ja sitter och fikar just nu samtidigt som ja försöker göra klart en pp till mitt arbete men de går inte så bra!

De regnar ute vilket gör mitt humör lite sämre och jag önskar ja kunde göra något åt det men de är nog önsketänkande!

Ikväll ska ja umgås med min kära per, får se vad vi hittar på för något men de blir säkert roligt om jag känner honom rätt!

juste, jag har helt glömt bort

jag har helt glömt bort att visa bilder på min underbart fina kusin ja fick för dryga 2 veckor sedan. han heter Emil och är världens sötaste bebis 


god morgon på er

hej, nu sitter jag här vid matbordet och ska äta något innan ja ska börja fara mot skolan. har snart utvecklingssamtal och ska väl försöka vara i tid till det. hoppas alla haft en bra morgon i övrigt. 

ringde sjukhuset imorse och fick sedan ett nytt nummer då ja tydligen ska få prata med den person som håller i väntelistan och det, hur bra är inte det? hoppas bara att det är ett positivt besked dom kan tänkas komma med, är ju bara att hoppas för ja vill göra bort det så fort som möjligt. orkar inte gå runt och vänta på en operation direkt. 

iaf. nu ska ja försöka ta en macka. ha det bra 


Domarevägen är min gata om någons!!




för att förklara sista bilden så tyckte inte min granne (pers kompis) om att per hade parkerat sin bil på gatan utanför då han hittade denna lapp på sin bilruta när han skulle hem från mig en gång! 
hahaha. kanske passar in på arga lappen? ja tyckte det var kul iaf . hööh

både bra och dåligt

idag är provet avklarat och fördjupningen inskickad. hur skönt är inte det?
dock blev det ingen massage idag som det var tänkt då hon som skulle göra det var sjuk.. men bokade om det så det gick bra. 

jag har fått så fruktansvärt ont i halsen igen.... ja känner verkligen hur det smärtar och jag gillar det inte. ska ringa sjukhuset imorgon och höra om man kan försöka flytta fram operationstiden så jag får göra det så snart som möjligt. jag orkar inte detta längre. 

sen är jag ledig imorgon och onsdag för det är utvecklingssamtalsdagar. ser fram emit det väldigt mycket. 
aja. ha det bra alla.

en outfit bild



hade på mig detta idag, 
skor från skocentrum, byxor från bikbok, tröja från monki, jacka-min systers, halsduk från bikbok
och väska från h&m.

detta är jag idag

när man har tråkigt är detta ganska roligt

Favoritgodis:
Choklad. ja lovar. alla dagar i veckan! 

Är det nåt du absolut inte äter:
jag försöker komma på nåot i matform som jag absolut inte äter men har svårt att komma på något. äter faktiskt det mesta och vågar alltid smaka på nya saker. 

Kläder just nu:
just nu sitter jag bara i ett linne, ska väl snart börja klä på mig.

Musik just nu:
just nu lyssnar ja bara på lite Lars Winnerbäck. alltid skönt att lyssna på när man försöker plugga eller göra något vettigt. eller ja förutom nu när ja sitter och gör detta.. ;p

Hur många kuddar sover du med:
jag sover faktiskt med väldigt många. har en stor dubbelsäng och när inte per sover med mig så bildar ja en mur runt mig så ingen kan göra mig illa när jag sover:] det är lite jobbigt att sova i en källare.

Favoritväder:
när solen skiner är jag alltid på bra humör oavsett om det är kallt eller varmt ute

Morgon- eller nattmänniska:
jag är nog lite av båda men om jag måste välja är det nog morgonmänniska 

Sparare eller slösare:
jag är absolut en sparare.... köper nästan aldrig nya kläder om det inte är till något speciellt tillfälle. ja sparar till något speciellt men vet inte riktigt vad det är än. 

Kommer du ihåg din första kärlek:
jag kommer absolut ihåg min första kärlek. det var när jag gick i högstadiet som jag hade min första stora kärlek. ska inte avslöja för mycket dock. får lämna allt annat till fantasin  

Tror du på mirakel:
jag vill gärna tro på mirakel men är lite sådär halv när det kommer till sådant.

Hur många barn vill du ha när du blir stor:
jag ska inte önska mig alltför mycket för man vet ju inte ens om man kommer att kunna få barn. men allt från 1-3 iaf. helst 2 men. höhö 

Bio eller promenad:
båda två. älskar bio och älskar att gå på promenader. 

Stjärntecken?
Vädur

Rädd för insekter?
inte speciellt rädd för insekter är jag inte. 

Största svaghet:
Att förlora någon man tycker väldigt mycket om. de gör mig väldigt sårbar.

Det här är jag bra på:
jag är bra på att äta allt som är onyttigt, bra på att prata mycket. typ

Chips, morötter eller godis?
ja som frågan innan är nog det här svaret ganska självklart.

Pizza eller hamburgare?
det blir nog hamburgare faktiskt. gillar iaf det mer.

Skriver du dagbok? 
njaa, gjorde det förut men inte längre. 

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
jag har redan piercat mig, navel, öron osv. 
tatueringen kommer snart. nästan för snart. 

Stökigt eller välstädat? 
jag är nog en person som gillar att ha lite ordning. välstädat säger ja.

Är du rädd för blod?
det är ja faktiskt. HATAR att se andras blod, då är det nästan så jag svimmar. mitt eget blod är inget större problem 

Saltar du på maten?
ibland. beror på vad jag äter. 

Gillar du att sjunga?...
jag gillar att sjunga men det är inte vackert. sjunger mest för mig själv. 

Anser du att du är stark?
hahahahaha. verkligen inte

Brukar du sola?
bara när det är vår egen sol som sticker fram. solar inte solarium ofta, hänt någon gång men. jag är rädd om min hud och vill inte riskera någon sorts av cancer. naturlig sol är det bästa.

Vad gör du om du får hicka?
väntar tills den har försvunnit.

Kaffe, te eller inget?
dricker varken kaffe eller te.

livet leker när solen skiner

idag känner jag enbart ångest över hur lite jag har pluggat till psykologiprovet som är imorgon och hur konstigt mitt skriftliga arbete är i jämförelse med hur han vill att det ska vara. 
annars så är det väl inte så mycket som kommer hända idag. ja kommer att plugga, plugga, plugga
och sen ska ja träffa mina äldre kusiner och äta lite kinamat. 
ja måste verkligen plugga idag VÄLDIGT mycket. ja orkar inte att få G, jag hatar att få det betyget. 

iaf så skiner solen idag vilket alltid får mig på lite bättre humör. mamma och pappa är ute och arbetar med huset och är lika duktiga som vanligt. medan ja sitter inomhus med täcket runt mig och försöker plugga. wiiieee

annars önskar ja er alla andra en riktigt bra dag utan en massa plugg och utan en massa ångest. 
puss på er 


roligt med en webcam




man kan ha väldigt roligt. jag lovar er.... hahah nejmen nu ska ja försöka fortsätta plugga och sen får ni andra ha det så bra. kanske hörs senare om ni har tur. puss

Vi sitter ensam i en biosalong

Tjena. Tre brudar sitter ensamma i en biosalong.... Hur ska detta sluta!? Vi väntar på att se en långfilm med världens bästa klass och jag sitter med de skönaste brudarna som finns. Heja team ID3AD! Vi hittade de sötaste trocadero flaskorna också. Wheeey

Senare blir de middag med finaste per förhoppningsvis. Puss på er!

God morgon

De är morgon och ja ska snart börja cykla till min träning! Ha de så himla bra idag och se till att göra de bästa av eran fredag:) för de ska iaf jag göra!

det är bra att kunna älska

träningen gick ändå bra idag. sprang länge och höll ett bra tempo. sen blev det lite gym av slag. 
följde med min syster på usm, kom på att jag aldrig berättade det för er. 

imorgon är det en extremt skön dag. vi har träning på morgonen och sen är det lunch med brudarna på stan för att sedan möta upp resten av klassen på folkets hus vid 11.45 för att se film med dom. hur bra är inte det? 
sen är det bara plugg som gäller nästan hela helgen i övrigt. ingen utgång, inge festande utan bara träning och plugg och förhoppningsvis en massa pojkvän. 

nu ska ja försöka sova men ha det bra alla så hörs vi.

nu sticker jag iväg och tränar

nu drar jag och tränar. hare bra på er. hoppas de går bra för mig.....

NAAAW

lite tips på en supergod middag!!!!!!

Min syster är en väldigt finurlig tjej och gillar att hitta nya recept och nya saker att äta till middag. 
något som vi ätit nu ganska många gånger och som jag och min syster älskar att göra är 
Quesidillas. 

Receptet 
1/2 Rödlök 
2 Kycklingbröst 
3 Tomtater
6-7 Champinjoner
1 burk Creme Fraiche
1 burk Tacosås 
1 påse Tacobröd (mellanstora)
1 påse Riven ost



Sätt på Ugnen på 200 grader.
Börja med att hacka rödlöken och tomaten och lägg det i en stor skål. Skär Kycklingbrösten i mindre bitar och likaså med champinjonerna. stek både kycklingen och champinjonerna i varsin stekpanna. När det är klart lägger du ner det med tomaterna och rödlöken. He sedan ner all creme fraiche och ca 4 matskedar tacosås i burken och rör om. 

Ta en stor stekpanna och sätt på högsta värme. Lägg ner ett tacobröd i pannan och lägg dit lite ost. På osten lägger du lite av röran från skålen och toppa med ännu lite mer ost och lägg på ytterligare ett tacobröd. Vänta tills osten smält och båda tacobröden "sitter ihop". Vänd sedan på hela alltet så båda sidorna blir lite gyllenbruna. 

till sist lägger du hela alltet på en skärbräda och skär tacobrödet i 4 delar. He de 4 delarna i en ugnsskål och he in dom i ugnen och fortsätt göra en massa tills alla tacobröd är slut. 
Sen är det bara att servera! ÄT OCH NJUT!!!!








Om ni har svårt att förstå min beskrivning så har jag tagit lite bilder. (med mobilen) höhö
så ni kanske förstår lättare om ni tittar på dessa så att säga:)

älska mig mest när jag förtjänar det som minst, för då behöver jag det som bäst!

så känner jag idag. klart slut

......

idag har ja som sagt varit hemma mestadels av dagen. låg i sängen till klockan 11.00 tills ja sedan drog mig upp och la mig och läste lite ur rättskunskapsboken även om vi inte alls behöver göra det. började sedan plugga på allt som vi ska kunna till provet och hållt på med det mestadels hela kvällen. blivit förhörd nästa nyss och kunde faktiskt en hel del. imorgon blir det att finslipa det sista och sen bara att hoppas på det bästa på onsdag. 

imorgon blir det att fara till skolan igen. ja har börjat känna mig allmänt stressad och på dåligt humör för det finns så mycket jag skulle vilja hinna men inte riktigt hinner. jag vill hinna vara mer med min pojkvän på veckorna men det finns inte riktigt tid då jag absolut inte kan plugga i sällskap med andra då det mest glider iväg i annat. jag skulle också vilja ta tag i min träning mer men känner att jag helt enkelt inte orkar då jag blivit lite lat av mig och känner mig ganska fri när jag inte har planerade tider till träning. jag skulle också vilja ta tag i mitt rum och äntligen få upp mina hyllor och måla klart det som ska målas men inte tar jag tag i det heller. 

annars är väl livet som vanligt. det börjar bli mörkare om kvällarna och morgonen och man börjar känna sig tröttare och tröttare. det är nästan så man längtar efter snö så det ska bli lite ljusare. känns som tiden bara rusar förbi. snart är det väl julafton bara om några dagar. tiden går extremt fort vilket både känns roligt och jobbigt. 
längtar faktiskt till julen just nu, längtar till december och längtar till jag får köpa julklappar till alla mina närmaste och fina. längtar till jag kan köra skoter, känner mig riktigt taggad på det iår. 

men nuu ska ja hoppa in i duschen och sen lägga mig i god tid för att förhoppningsvis vakna pigg och kry imorgon! tack och hej:)

7 månader med min fina

idag har vi 7 månader vilket känns som om de har gått hur fort som helst. 
det är helt underbart. svårt att förklara men man blir liksom lycklig av tanken 
och de känns som att detta bara är början. 

idag har jag varit hemma då det hände lite olyckor imorse och lite inatt efter lite dålig mat igårkväll. 
ska inte gå in på detaljer men mår mycket bättre nu iaf vilket är huvudsaken. 
hoppas alla mår bra idag. puss




7 månader och hoppas på många,många fler. 

hahahha..... jag tror detta beskriver mig

när ska man ta tag i sitt liv? hööh

små detaljer

jag bläddrade igenom jätte många av mina bilder och hittade en riktig rolig. 
tidigare i somras satt jag på trafikverket och skulle skriva teoriprovet och var så fruktansvärt
nervös. jag visste inte vad jag skulle göra och hade så ont i magen. bredvid mig sitter det
en äldre herre som förmodligen skulle skriva för c-körkort. han sitter i kostym och ser extremt
prydlig ut när jag till min förvåning upptäcker detta som gjorde min dag så mycket bättre
då jag inte ens kunde hålla mig för skratt.. hahahha se och njut



Homer Simpson verkar vara allas favorit... hahaha

Stereo Hearts




jag kan inte sluta lyssna på den här låten.... 
när jag lyssnar på den här låten får jag en känsla i magen som annars bara per kan ge mig. 
jag känner mig lycklig, kär, glad på samma gång och när jag inte är med min älskling kan jag
bara spela den här låten och inbilla mig att det är per.

ett av mina lyckligaste ögonblick

SM GULD med Västerbotten 2011

efter en helg av trevligheter

hejhej, jag har varit dålig på att skriva men tänkte bara meddela att jag haft bättre saker för mig.. haha eller hur man nu säger det. 
i fredags var jag på corona då jag var bjuden på en såkallad förfestmiddag. det var extremt trevligt och sällskapet av jullan, alla rigare mfl. gjorde inte kvällen sämre iaf. Det var musiklekar under middagen och maten var för övrigt jätte god. 

i lördags gick jag upp väldigt tidigt och städade mitt rum, duschade och gjorde mig klar för att åka till ersäng och se match. jag och jullan hämtade upp jennifer och sen var vi på väg för att se Ersboda-Skellefteå. ersboda vann tillslut med 9-5 har jag för mig att det blev. 
annars har de inte hänt så mycket, mitt godisätande har inte funnits alls. jag känner knappt sug efter det längre. 
idag vaknade jag med min älskling vi min sida. alltid lika skönt när han kramar om mig på morgonen. typ det bästa som finns. sen typ klockan 14.00 så drog vi på subway och käkade lite. eller inte jag. jag åt ett äpple medan per smaskade på en stor macka och sen en kaka. och trots detta så ville jag inte ha:) 

ikväll blir det nog mer mys med min älskling. vi bestämde idag ett datum också vilket innebär att vi redan haft 6 månader... hahah 10 mars är vårt datum nu! så vi får se till att fira vårt halvår sådär i efterhand:) 


bara min fina
RSS 2.0