en resa genom sommaren

klickade hem ett par nya skor för 99 kr. jag var så illa tvungen, de var snygga och billiga på samma gång... 

annars händer de väl inte så mycket. mina knän är svullna, ja är ledsen och ja jobbar som ett as. 
inge innebandy, inga vänner och ingen pojkvän hinner man med:( 
ajaaa puss på er. 


min oerhört söta kusin längst ner. hatar inte choklad

att ta hand om sin kropp

halloj, ja har precis stigit in i en nyttighetsperiod. ja blev lite paff när man ställde sig på vågen och hade gått upp 4 kilo. hahah man kan verkligen när man vill. inte för att ja vill gå ner i vikt eller något men det jag har gått upp är varken muskler eller annat det är fett... haha så nu ska ja äta nyttigt och träna bra så ja stannar på vikten men får lite muskler istället. 

början denna dag med detta: 


syster hemma från usa

jaaa, det betyder att ja fick en massa saker. eller ja kanske inte massor med saker men rätt så dyra saker iaf. 
hon köpte med sig 2 bikinisar från Victoria's secret och en jätte fin äkta silverring som jag kommer ha på mig HELA tiden. 


kan ge en liten smygis på hur som såg ut på också. 

sådär, där har ni allt, har inte heller visat allt ja köpte i turkiet osv. men de orkar ja inte heller för det var en del saker.

En vän är den som vet allt om en och fortfarande tycker om en.

satt på en strand och kollade ut mot en rosa himmel, rosa hav och en regnbåge som sträckte sig från vår strand ut i havet. jag ska inte klaga. trots jag är sjuk och mår illa. 

jag är så kär, jag är så kär och jag är så kär. 
det känns så rätt. love brought us together. 
letar inspiration till min tatuering som ska göras till hösten, men just nu är det för mycket kärlek i tankarna så får vänta med de tills senare. Don't worry, Be happy 


alanya 2011




resan stannar som minne för livet. finns inte så mycket att säga. ni är underbara och ja har haft HUR roligt som helst. puss på er fina brudar. och tack för en underbar vecka

det är till er alla. ni är alltför fina

jag har funderat länge under mina 18 år vad egentligen kärlek är? och efter 18 år har ja nog kommit fram till ett bra svar för mitt nuläge. 
kärlek är när man är omringade av underbara vänner som alltid finns där när man behöver dom. det handlar om att ha föräldrar som stöttar och förlåter även om man gjort dumma saker. och när det kommer till killar handlar det om att man hittar en person som man trivs med, som är snäll, som älskar dig för den du är, som vill vara med dig och ingen annan. 

Vänskap är enligt mig det viktigaste som finns, och jag har världens bästa tjejkompisar. inte nog med att ja har 9 brudar i klassen som är det bästa man kan tänka sig. det är mina fina brudar och dom ligger långt upp på min lista. sen har vi några andra favoriter, Mimmi Engman som alltid varit min andra halva. hon är som jag och de finns ingen bättre. sen har vi två favorit brunetter nämligen Olivia och Sandra. Olivia är den tjej som man alltid har roligt med, minns du hur roligt vi hade i Gothia? och hur kul vi har när vi väl tar oss tid att umgås, du är alltför fin. 
sen har vi Sandra som alltid finns där när man behöver prata eller är ledsen. som stöttar alla beslut som finns och är hjälpsam och god i allt som finns att tänka sig! 

jag har så många fina vänner. inte bara tjejkompisar utan även många jättefina killkompisar. dock behöver ja nog inte nämna dessa för jag är rätt övertygad att det vet vilka de är! och nya fina killkompisar har man också skaffat sig. 

jag har dessutom min allra finaste. som finns där i alla lägen, som gillar mig när ja är nyvaken och ser ut som ett troll, som gillar mig när ja snarkar och som gillar mig när jag är på dåligt humör. är det lätt att hitta en sådan person? men den bästa egenskap av de alla är att personen vill de bästa för mig och de är det allra finaste. 

kärlek är att ha värdefulla människor runtomkring oss hela tiden som bryr sig om oss. utan en sådan kärlek skulle vi inte orka leva.
RSS 2.0