säljer ett par skor

dessa köpte jag för ett tag sedan. köpte dom i storlek 38 och trodde jag skulle få dom att funka men icket så skorna är aldrig använda. 
köpte skorna för 500 kronor 
Mitt pris: 300:- 

hör av er vid intresse antingen på mobilen eller här på bloggen. 

lite om allt och ingenting

idag har jag varit duktig och har faktiskt fått min tjänst att bli exakt 77% och det känns bra att få jobba lite mer. annars har jag varit och tränat och hade redan träningsvärk efter passet igår så var nästan plågsamt med intervallerna idag och armträningen. men jag ska inte klaga för träningsvärk är faktiskt bara positivt och älskar att ha det. imorgon blir en fullspäckad dag med allt från ärenden, träning, städning och kanske kika lite match. 

ska dessutom försöka se om någon av er är intresserad av lite saker. har nämligen helt oanvända skor jag aldrig har använt, kläder, väskor osv som bara ligger och skräpar. tänkte ha riktiga fyndpris för de oanvända saker och vissa delvis använda men som måste bort. 

älskar mina fynd



köpte ny väska idag, perfekt storlek där jag precis får in min fina lilla mac också om jag så vill. 
blev min för endast 75 kronor!! fynd 



köpte också detta skärp för ynka 30 kronor. jag vet precis hur jag ska ha det. för att göra dom lite för söta outfits man har ibland lite fräckare. 

starkare och starkare

jag är ledsen. det blir inte alls så mycket bättre. men jag har egentligen bara en sak och skriva om just nu och det är träning för det är typ det enda som är kanske lite intressant för er som läser. 

jag tränar ganska mycket nu och det är sjukt roligt när träningen faktiskt ger synliga resultat. och det börjar synas mer och mer eftersom mycket av underhudsfettet börjar försvinna och allt det som tillkommit och funnits där under börjar synas. den jobbigaste delen för mig har varit att försöka inte äta en massa skit och att faktiskt hålla mig till en sund kost. att behöva välja det bättre alternativet hela tiden såsom att ta grönsaker istället för chips osv. i vilket fall ligger jag på ungefär samma vikt men min kropp är mycket mer muskler och mindre fett så man ska inte stirra sig allt för blind på vågen när man bygger muskler vilket många ofta gör och blir besvikna. 





jag vet, jag vet, men inte alls lika roligt längre.

jag vet att jag inte har skrivit på jättelänge men det är inte alls lika kul och skriva när man varken har lust eller energi och när man egentligen inte har något att skriva om. sen är det ju alltid roligare om folk kommenterar och ger någon form av respons. får se hur länge jag bloggar... 

annars finns jag alltid på instagram, där uppdaterar jag mest hela tiden. sök bara efter: SOFMARKLUND

det är bara du som kan säga att du inte kan

som ni säkert vet gav jag ju mig själv en utmaningen för jättelänge sedan men har varken utvärderat hur det har gått eller något och eftersom jag egentligen skulle gjort det för ett tag sedan gör jag det nu istället. 

det har iaf gått himla bra den senaste tiden och har tränat någon form av träning varje dag. det har varit fint höstväder nu senaste veckan också så har haft möjlighet att vara ute i detta väder och bara njuta. annars har jag spenderat mycket tid på gymmet där många av mina kroppsdelar fått sig en rejäl omgång. allt handlar egentligen om att ge saker och ting sin tid, det jag har lärt mig är att saker oftast inte förändras så mycket över natten men om man ger det en chans och minst några veckor så börjar man se resultat. 

ska ge er alla en motivationsbild där ni ser mig för ca 2 månader sen och en bild från igår. 
det har hänt väldigt mycket måste jag säga! 




RSS 2.0