dag 3

idag har jag inte varit så duktig som jag borde vara... jag åt några chips och en liten chokladbit till mitt studerande... jag skäms lite eftersom jag lovat mig själv att vara duktig men efter det blir det skärpning på hög nivå. 
jag kände mig lite nere under pluggandet och behövde lite extra energi. ja skyller på de;p 

imorgon är det iaf fredag!!! hur skönt är inte det? min kväll ska tillbringas på corona med en massa fint folk på en middag som jag tror kommer bli extremt trevlig!. jag ser fram emot det även om jag tror kvällen kommer sluta lite tidigare då ingen alkohol kommer att drickas för min del imorgon som det ser ut.. ehhehe

ajaaa, se till att ha en bra morgondag ni med!. juste jag såg att jag hade haft en massa besökare idag också, fortsätt gärna titta in. woop woop





följde med min fina mor på en promenad/springtur runt broarna. det var extremt varmt ute 
även fast ja tog av mig till tshirt. puuh. i vilket fall så ska de börjas att minst träna 30 min 
per dag, kan vara antingen promenad, gym eller sprintur. vilket som :)

Jag lovar, jag älskar skolan

Sitter i skolan med mina fina "arbetskollegor" då vi har projektarbete. Vi ska fortsätta spåna vidare och gå vidare med detta:)

dag 2

idag har det också gått riktigt bra. men suget börjar komma närmare och närmare måste jag säga! det känns som om jag nästan ska sprängas men jag håller ut. Jag har börjat ta en frukt när det blir som jobbigast och det har funkat bra iaf idag. imorgon blir en tung dag då det är långa lektioner och lång dag så blir nog att ha med sig massvis med frukt. puuuuh. bara att fortsätta kämpa. 



jag ska klara det. jag ska klara det. jäkla sötsaker....

att plugga eller att inte plugga, det är frågan.

jag har blivit mycket duktigare på att plugga och anstränga mig i skolan. massvis med uppgifter är klara i förtid och jag blir mer och mer förvånad när en skolbok åker upp som kvällsläsning i sängen. 
just nu ska jag försöka skriva klart uppgiften till samhällskunskapen och sen försöker börja plugga på lite ord inom demokratin. 

hoppas ha tid till att fara och se innebandy ikväll också och ska försöka ta mig tid att göra det. kvällen möte är mellan Dalen-RIG vilket nog blir en bra match. nu ska ja börja mitt plugg. önska mig lycka till 


varma sommarkvällar. jag vill ha

dag 1

min första dag utan sötsaker har gått extremt bra. jag har ätit en frukost, en lunch och en middag. sen en skorpa med mjölk till kvällsfika. Dock var jag extremt nära ett återfall när jag stod och lagade middag och mamma kommer hem med godis som hon säger är efterrätt.... 
hatar hon mig eller vill hon bara se mig misslyckas? men jaa, stark som jag är så blev de inget sådant alls. Nu ska jag lyckas vare sig andra vill det eller inte:) 
påbörjar min andra dag imorgon. alla kan ju bara önska mig lycka till. wooho

hurtig, bebis och sötsug

jag ska väl bli lite bättre på det här antar jag. älskar att kunna skriva av mig ibland och om de är för andras nöje så varför inte. 
jag var extremt duktig idag och följde med min mor och min syster ut på en långpromenad i det härliga höstvädret. sen efter gick vi på ica och köpte en glass så jätte duktiga var vi ju inte tillslut men... 
i vilket fall så har jag spenderat min kväll med plugg vilket för ovanlighetens skull kändes ganska skönt! 
imorgon slutar jag 11.55 då jag inte har någon rättskunskap, hur skönt är inte det? 

just nu sitter jag mest och väntar på att min moster ska få sin bebis. hon är i vecka 39 vilket innebär att bebisen kan komma vilken sekund som helst. Det ska bli så himla spännande att få en till kusin. jag är helt uppspelt över det! 

jag ska äntligen göra ett försök . jag ska försöka sluta med allt sött. imorgon börjar min kamp mot sötsuget och jag lovar jag ska ha en daglig uppdatering om hur det går. 1 vecka från imorgon kör vi till att börja med. jag ska försöka övervinna min svaghet för socker, tror ni att jag klarar det? puuuh... 
ni bör iaf akta er, finns risk för dåligt humör iaf... 

hejdåå. kram


en bild jag glömt visa er från en dag i skolan då vi hade tråkigt och blåste upp en massa
ballonger som vi sedan smällde inne på handikapp toan... 



och slutligen min underbart söta kusin Maja som snart ska bli storasyster till antingen
en pojke eller flicka. Hon är minst lika spänd som alla vi andra.

inte kan man tillfredsställa alla

jag har tänkt på en sak. det finns alltför många människor som gör detta och jag har garanterat gjort det själv också. men jag stör mig faktiskt på det.

har ni tänkt på när man läser något om det känns som att det är riktigt till just dig? 
det händer så många gånger när folk skriver saker och de vet exakt vilka som kommer läsa och ta åt sig. det kan vara vad som helst t.ex: 

jag hatar när tjejer med stor byst går så att brösten guppar. 
liksom. jaha? vad vill du ha sagt? att människor med stor byst ska köpa en metallbh som gör att dom är stilla eller jämnt måste gå runt med sport bh? jag erkänner att det inte är det sexigaste som finns men det finns inte jätte mycket att göra åt saken. 
allt man ogillar måste man inte poängtera ut. alla ser olika ut och alla är olika som personer men att skriva saker som är riktade mot kanske sina vänner eller andra finner ja fögt onödigt om det inte är positivt. 

tusen gånger då man läst något och tänkt bha: jaha? är det här riktat mot mig eller vad menar personen? 
kan man inte bara säga det direkt istället för att skriva så många kan ta illa upp. 

har ett till jätte bra exempel. 
jag hatar det där tjejerna duvet i 3an på draggen. dom tror att dom är något. säger inge mer men dom går idrottsprogrammet. 

detta läste jag för någon dag sedan. alltså ursäkta? det går inte att tillfredsställa alla men. 
bara en sak jag tänkt på. 

nu ska jag sova. skriva av sig är skönt




hahahahha, orkar inte sådant här. sjukt trist men ändå...

Hur du tillfredställer din fru (fungerar varje gång)

Smek, lovorda, skäm bort, njut av, lukta på, massera, planera med, fixa, poängtera, uppvakta med serenad, smickra, stöd, föd, pina, bada, roa, blidka, stimulera, stryk, trösta, spinn, krama, klema bort, egga upp, lugna ner, skydda, ring, skriv, förutse, tryck dig intill, kyss, skåla med, sköt om, förlåt, uppoffra för, truga, ge saker, lämna, lämna tillbaka, bönfall, upphöj, underhåll, charma, ryck, släpa, kryp, var jämställd med, gör till viljes, fascinera, var närvarande, be till, skråla, duscha, raka, lita på, kräla i stoftet, ignorera, försvara, lirka, klä, skryt om, samtyck med, lukta gott, sammansmält, var livlig, rationalisera, avgifta, helgonförklara, hjälp, erkänn, förfina, uppgradera, skäm bort, omfamna, acceptera, smöra, lyssna, förstå, dansa med, var flyttbar, tigg, plädera, låna, stjäl, klättra, simma, sörj för, återuppväck, reparera, lappa ihop, limma som en tok, respektera, underhåll, lugna, mildra, gå i döden för, dröm om, lova, leverera, tetas, flirta, anförtro, försäkra, tråna, locka, gör till en ängel, knota, ta i famn, dåsa med, upphöj, enervera, lindra, sammansvetsa, passa upp på, gnid, rädda, bit, smaka, nafsa, ställ upp för, smit iväg från svårigheter som en krabba på hennes existens havsbotten, skoja, klottra, sällskapsdansa, gör konster för, smiska, övertala med skärpa, skutta, flaxa, fly, gör det utan att gny, sväng, halka, glid, hasa, skäm bort, kläm, mjukgör, gör fuktig, hetsa upp stämningen, skälv, stoppa-i-hålet, fortsätt rocka i den fria världen, våtgör, gör slipprigt, gå i vågor, geléa, borsta, skälv, dregla, droppa, torka, knåda, puréa, burra upp, slut armarna om, vaxa, ställ dig in hos, tillfredställ, gör braksuccé, blända, slå med häpnad, förbluffa, förtrolla, idealisera och dyrka.
Börja sen om från början igen.

Hur du tillfredställer din man (fungerar varje gång)

Visa dig naken.

ett oerhört negativt inlägg. läsare varnas!!!!!

jag är så satans less på att vara sjuk. jag har nu varit sjuk i dryga 2 veckor och jag står fan inte ut längre. 
mina öron gör så satans ont och halsen ska vi inte ens prata om. ja snorar som en jäkla skit och mitt huvud sprängs när jag inte har värktabletter i kroppen.... 

jag blev kickad från mitt lag för att jag är sjuk för ofta. ni kan ju tänka er att man börjar bli så irriterad att man vill dö. jag är numera klubblös för er som inte visste och visst känns de ganska skönt. men ja vill ändå bli frisk så jag kan börja träna för min egen skull! bli lite vältränad igen och få bort allt ja stör mig på. 

jag är ofta irriterad just nu, märker ni att ja ser sur ut, är sur, eller beter mig konstigt så vet ni varför. jag vill er inget illa jag vill bara ta död på mitt immunförsvar och få ett nytt som iaf är skapligt. 
vi får se om jag kliver upp ur sängen imorgon. har inte varit det jag velat göra denna vecka.... 
ajaaa, tjohej. nu ska ja försöka bli frisk och sova innan klockan slagit 22.00, nu fan ska jag bli frisk. 
tack för mig! 





tur att jag har världens bästa pojkvän i dessa lägen!!!!!!!
RSS 2.0