alla små ting

något jag tänkt på ett tag är hur dålig jag är på att uppskatta dom små sakerna som sker.
jag menar alla kvällar det är stjärnklart, varför tar man inte en stund och faktiskt tittar upp mot dom och ser hur fantastiskt vackert det är? 
eller när jag kommer hem från jobbet och får lägga mig i sängen och andas ut och äntligen slappna av. det finns så mycket saker jag inte uppskattar tillräckligt i vardagen som jag måste se till att göra. 
det jag verkligen ska njuta av nu är iaf att lägga mig i min varma säng och somna och sedan sova tills jag vaknar för att sedan inte känna någon stress alls. för imorgon är jag ledig! 


lite som är nytt i mitt lilla krypin





tröjorna är nyinköpta och jag verkligen älskar dom. sedan köpte jag burkarna på bilden ovan för ett tag sedan och hittade äntligen något fint att ha i dom! det blev helt enkelt kakburkar (L). 

livet tar ofta oväntade vägar till sitt mål

godmorgon! nu är det dags att börja släpa sig ur sängen och göra lite nytta. dock har det varit jäkla skönt att sova ut idag och inte känna någon stress över att fara till jobbet senare. den här årstiden är verkligen inte något jag gillar, min hy blir alldeles känslig och röd då det börjar bli kallare och sedan väldigt torr. måste nog fara och sola lite eller något. aja slut om det, nu ska jag kliva upp och göra lite frukost/lunch och så. hoppas alla får en bra dag! 








när jag ibland sitter och tittar på dessa bilder blir jag helt tårögd. det var liksom dom bästa åren, man träffade sina vänner varje dag och hade roligt typ varje dag oavsett prov eller tråkiga ämnen. men nu är det slut, nu är det dags att börja bli vuxen och bestämma vad man vill göra med sitt liv. jag har inte en aning om vad jag vill göra med mitt liv men såhär i efterhand hade jag gärna gått 3 år till med er underbara människor. 
PS: Jag saknar er! 

Turkiet 2012







 






lite bilder från när jag, mimmi, sandra och julia var i turkiet i våras. när hösten har varit ett tag och regn hela tiden och bara dåligt väder börjar man längta tillbaka till soliga och varma dagar och härliga vänner. 
 

pepparkaka gör att man blir glad

ja då är det lite mer än timmen kvar på jobbet och är faktiskt himla trött, känns skönt att vara ledig imorgon så jag hinner med lite saker som jag måste göra. har varit en väldigt lugn kväll måste jag erkänna men det är skönt ibland att kunna ta det lugnt. 

när jag kommer hem ska jag verkligen bara lägga mig i sängen direkt och försöka sova lääänge men ändå stiga upp i vettig tid så jag får många saker gjorda. sen på fredag jobbar jag 09.00-16.00 och direkt efter det blir det övik med mamma och syster. 

mamma är ju verkligen min hjälte ibland också. idag kom hon förbi på jobbet och lämnade en kaka, en mjuk pepparkaka för att vara exakt och måste säga att den gjorde mig mycket gladare och mer positiv. det var något jag verkligen behövde en dag som denna. 

lever mitt liv, bara mitt

en ny dag idag, vaknade dock imorse med världens huvudvärk och skulle egentligen iväg och träna men blev att ta en alvedon och sova en stund till så jag skulle orka jobba idag också. ja det är jobb idag från 14.00-24.00 men imorgon är jag ledig och då har jag många planer för dagen. tror det kommer bli hur bra som helst. 

ska försöka göra klart allt inför helgen också eftersom dagen imorgon kommer bli ganska fullspäckad och sen jobbar jag ju fredag så måste ha allt klart innan jag drar till jobbet. nu ska jag försöka äta något och sedan göra mig klar för att fara till jobbet dock. hoppas alla har en bra dag idag, trots att den är kall och trist. 




lite smygtitt på mitt lilla krypin, det har dock hänt en del sen dessa bilder togs men ska självklart ta nya och lite bättre snarast. 

jobba,jobba,jobba

sitter för tillfället på jobbet och ska snart börja laga lite middag. det är fotboll ikväll vilket gör att denna kväll känns så himla mycket roligare. imorgon är det dags för samma sak, jobb 14.00-24.00 men det är kul att jobba och tjäna pengar så ska inte klaga alls. hoppas det är bra med er alla annars! 

nu ska jag fortsätta på jobbet. hejsvejs. 




det är dessa stunder som gör livet så underbart.

nu har jag städat lite och fixat här i lägenheten. det är snart dags att fara till jobbet för ett pass på 14.00-24.00. 
igår köpte jag lite nya saker för mig men gamla saker för allmänheten vilket innebär secondhand. det finns verkligen massvis med fina saker man kan hitta till en billig peng. 



allt detta fick jag för 170 kronor. och hur fina saker är det inte? 

att blogga är inte alltid en dans på rosor

jag har inte bloggat på väldigt länge men har helt enkelt inte haft lust. i vilket fall har det väl inte hänt så himla mycket nytt förutom att jag flyttat in i min systers lilla lägenhet och trivs jättebra just nu. jag måste säga att jag har börjat köpa mer inredningssaker än kläder... vilket nog måste betyda en hel del:) 

annars så tränar jag, jobbar och försöka umgås med mina vänner och pojkvän. imorgon kommer mimmi till umeå igen och det är himla synd att jag jobbar både imorgon och onsdagkväll och att jag sedan direkt efter jobbet på fredag drar till övik för att sedan på lördag fara till sundsvall och ikea, något som varit planerat länge. 
men ska bli himla roligt att träffa henne. VERKLIGEN:) (L) 

nu ska jag försöka sova lite och sedan försöka stiga upp tidigt imorgon och göra lite innan jobbet:) 

RSS 2.0