det är underbart att leva ibland

oj, en lång och skön löptur blev det och måste säga att det känns helt underbart såhär i efterhand. Till middag blev det havregrynsgröt och en banan och fick bra med energi från det så kunde springa långt och länge. jag körde lite styrka efter med magövningar, biceps och triceps, ben och rumpa. jag är alldeles slut så ska bli skönt att duscha och sedan krypa ner under täcket och invänta en ny dag imorgon. 

jag ska prova en sak nu i några veckor, ska försöka att enbart äta frukost, lunch och middag med någon frukt eller sådant mellan måltiderna och försöka strunta i allt annat. det är okej att äta något gott någon enstaka dag under helg men inte varje dag och verkligen vräka som jag kan göra ibland... sedan får vi se vad som händer både kroppsmässigt och viktmässigt. alltid kul att prova om det funkar och om jag faktiskt mår bättre utan allt socker och dåliga fetter. 

sen så vill jag ha sällskap under mina powerwalks, gympass, löpturer osv eller kanske något pass man kan köra någonstans? alla som är intresserade av lite sällskap av mig och träning på samma gång tveka inte att höra av er!! skulle bli jätteglad!

måste sluta ligga på den lata sidan...

usch nu är det dags för en förändring igen... har verkligen legat på den lata sidan när det gäller träning och vad jag stoppar i mig. ska börja ta tag i träningen igen och verkligen ge det en ärlig chans och hålla på nu ett tag. jag älskar verkligen att träna och det gör mig lycklig så varför inte göra mig själv lycklig då liksom... 

i vilket fall börjar jag idag med löppass och powerwalk för att få igång kroppen lite igen, sedan får vi se om jag faktiskt ska köpa ett gymkort på träna och köra där också några gånger i veckan. jag vill komma i form nu och få den där vältränade kroppen jag alltid velat ha, men med det krävs uppoffring, vilja och lite motivation, man får tyvärr nästan ingenting gratis här i livet... nu ska jag försöka ta mig ut och köra med tanke på det fina vädret:) 

standardplagg under sommaren



shorts är ett standardplagg under sommaren och man kan verkligen variera stilen med annat val av skor eller bara en annan typ av topp. älskar allt som är på bilen, ge mig! 

anywhere is paradise when you're with the one you love

jag minns första gången vi såg på varandra som om det vore igår. Jag skulle inte beskriva det som kärlek vid första ögonkastet men nästan. Jag minns vår allra första kyss, du säger att jag tog dig med storm och det får alla ni tolka som ni vill men endast jag och per vet vad det verkligen innebär. Jag minns första gången vi sov med varandra och jag minns första gången vi älskade. första gången du sa att du älskade mig är ett ögonblick jag aldrig kommer att glömma. 


det finns många tillfällen jag aldrig kommer att glömma men det viktigaste är att du gör mig till den jag är idag. du gör mig glad när jag är ledsen, du gör att jag känner mig vacker när jag känner mig ful, du gör att jag känner mig som världens sexigaste när jag känner mig som en stor bulle. vi har haft våra bra och dåliga stunder såsom alla andra par men vi har klarat de bra tiderna lika bra som de tuffa. du är den jag kan lita på till 100 % och den person som alltid lyssnar när jag behöver prata. du läser mig alltid som en bok och vet exakt vilket humör jag är på och vad du ska göra för att stryka på mig ett leende.
 

det sägs att när man blir tillsammans med någon blir man tillsammans med hela den personens liv. jag älskar dina vänner, din familj och även om jag är allergisk älskar jag din katt för alla dom har gjort dig till den människa du är idag och den människa jag lärt mig att älska. du är viktig för mig, du är bäst och du är älskad. 

 

bara att bita i det sura äpplet

japp, då drar jag iväg på jobbet då, känns både bra och dåligt. jobbar efter denna vecka 2 veckor till och sedan har jag inte längre schema... får se vad som händer då men måste göra något åt att jag inte har något jobb... 

aja. bara att bita i och köra. hörs senare:) 


det finns ingen bättre än du

hej alla fina! har haft en jättebra helg med massa bra människor. igår var bara jag och per i stugan och tog det lugnt för att sedan stiga upp tidigt imorse och vara på golfbanan 08.15. tävlingen började där vid 09.00 och det började inte bra när vi väl kom dit då vårt kodlås inte gick att få upp... efter ett tag kunde vi klippa av låset och få ut våra golfklubbor. när vi väl fått ut dom fanns det ingen tid att slå några bollar så det var raka vägen till hål 12 där vi började. hela tävligen gick inte bra alls, verkligen inte bra... var faktiskt mest mitt fel iår, spelade så fruktansvärt dåligt att jag skäms över mig själv... 

imorgon är det jobb som står på schemat och börjar 09.00. jobbar nu måndag-torsdag och hela söndag så blir en tung vecka men tjänar ju pengar så ska väl inte klaga. i vilket fall ska jag försöka sova nu så jag är pigg och glad imorgon när klockan ringer. hoppas alla haft en bra helg och en bra söndag. 




alkohol kan orsaka hjärnblödningar och cancer

japp, jag följde med pers familj och käkade kinamat och måste säga att det var himla gott. 
det var trevligt att bara sitta och lyssna och faktiskt känna sig som hemma. nu senare ska vi ut till stugan och så eftersom imorgon ska det tävlas för fulla muggar, kan inte gå annat än bra... eller? 
ska ladda hem lite saker nu när jag är hos per och sen rullar vi. 

kanske skriver något inlägg imorgon. :) 

dit vinden för mig och dit jag vill komma

nu drar vi alldeles snart iväg på loppis i norrmjöle. kanske mest blir att vara lite på golfbanan men iaf. 
sen senare idag blir det en massa annat men det kan man ta då. hoppas alla får en fantastisk dag i det soliga vädret. min dag kommer förmodligen att bli super! 


båt driver omkring

åh, idag har varit en bra dag, en så himla bra dag. 
allt började med jobb vilket var mycket lättsamt en dag som denna. sedan stod det på schemat att komma hem, duscha, byta kläder, packa lite saker, äta mat och sedan fara till ersboda för att sedan fara och spela brännboll. Vi var väl till en början inte så jätte många men blev tillslut en hel bunt som spelade och visst var det hur roligt som helst. efter det drog faktiskt bara jag, carro och per till donken och käkade glass och snackade skit. det var verkligen himla trevligt och måste säga att tiden mest bara rinner iväg när man har roligt. 
sen hände det en sak till men det avslöjar jag inte här. hihih 

imorgon ska vi fara på loppis, det blir hur kul som helst. här kommer vi. wiiiie 

livet känns lättare när man ler

har jobbat idag och ligger nu bara i sängen. ska försöka duscha lite och sedan börja med maten. 
ikväll står brännboll på schemat och antar att det kommer bli himla roligt. aja, nu ska jag väl försöka göra någon nytta. hoppas alla har det bra. hejsvejs 




sant så sant







Tårtan som räcker till alla

Idag när jag är på jobbet vill jag bara ligga och gassa ute i solen. Men man kan inte alltid få det man vill, idag tjänar jag ju faktiskt pengar istället och ska därför inte klaga! Ikväll blir det förmodligen lite golf, kanske bara några hål för att hitta formen till söndag:) längtar nästan mest till golf faktisk!

där jag hänger min hatt

såklart att det ska vara HUR bra väder som helst idag när jag jobbar.... varför ska det vara så? 
aja, det är bara att gilla läget och acceptera att jag kommer vara himla blek då denna sommar är över. 
har faktiskt börjat lära mig hur man hanterar den här datorn också, den är ju så himla lätt att det är sinnes. 

idag ska jag iaf försöka göra nytta och göra något av dagen! hejsvejs 


en mycket, mycket bra dag

har gjort en del idag och har faktiskt köpt en del idag också. först började dagen med en lång prommis med sandra. det var verkligen sjukt trevligt och jag kände att det behövdes. sen efter det gjorde vi lite lunch tillsammans för att jag sedan for med pappa och per till media markt för att köpa en dator. och nu sitter jag med min nya mac dator och bara njuter. sen efter det for jag och frida och handlade och då köpte jag också två par shorts och ett sådant där smycke till håret. 

imorgon jobbar jag iaf 09.00-16.00 och efter det får vi se vad som händer. hoppas alla av er också mår bra. 
hejsvejs 

 
 



ja, alltså ett par pyjamasshorts, ett par längre gröna golfshorts och det där smycket. finns så mycket fint på rea nu!!
 

superlycklig tjej!!!

yeeeeey, sitter just nu och skriver på min egen dator!!!! jag är så lycklig att äntligen ha en dator! nu ska jag lägga in alla utomlandsbilder, alla balbilder, alla studentbilder och fler bilder jag inte kunnat kika på än. 
det kommer bli så himla super!! yeaaay 


strålande sol och vilken härlig morgon

idag är jag på ett så himla bra humör. det känns i hela kroppen att det är fint väder och att man kan ligga ute och sola. och det bästa, JAG ÄR FAKTISKT LEDIG PÅ EN SOLIG DAG!!!. har alltid jobbat annars när det är soligt ute och när alla andra ligger ute och solar.... 
i vilket fall har jag många planer idag, ska försöka sola lite, försöka hinna fixa med datorn, spela lite golf, städa lite på rummet och sedan kanske något annat skoj. 

jag ska försöka göra mig en ny header också så fort jag fått en dator och så fort jag har tid och energi. det känns som att jag har en del nya bilder och erbjuda och dessutom försöka ändra lite på bloggens utseende. aja, hoppas alla har det bra. hejsvejs 





bjuder på min typiska morgonfrisyr.... 

Jobb = pengar

Det är inte ofta jag tänker på saker men när jag väl gör det kan jag inte sluta. jag verkligen älskar att jobba och dels för att jag tjänar pengar men för att jag också mår bra över att få ut något av dagen.

Jag inser nu att till hösten är jag förmodligen arbetslös och kommer behöva söka efter jobb och sitta hemma och inget göra, självklart ska jag göra allt jag kan för att hitta ett jobb. Det jag menar är att jag vill kunna tjäna pengar för att göra andra saker senare och faktiskt ha råd till det med gott samvete. Jag spenderar hellre pengar på att resa någonstans än på kläder, jag spenderar hellre pengar på andra än på mig själv. Jag bara måste ha ett jobb till hösten och har jag inget till hösten kan jag inte stanna kvar i Umeå utan då blir det att hitta jobb på annan ort. Känns hemskt att tänka så men livet är inte alltid bra eller roligt.

Det finns säkert någon av er därute som vet precis vad jag pratar om, när man tänker efter var skolan ganska lättsam i jämförelse med vad jobb och jobbsökande är. Jag önskar livet var lätt och okomplicerat men samtidigt skulle det inte alls vara lika roligt att leva då!

summer paradise

varit en väldigt härlig morgon idag. det är så underbart att kunna vakna precis när man vill utan att väckarklockan stör mig. dock jobbar jag idag men från 16.00-24.00 så man får sova ut på morgonen iaf. har försökt att göra lite nytta idag såsom att betala räkningar och kolla upp lite recept till min lilla receptbok jag håller på med. 

denna vecka kommer bli så himla bra iaf. är ledig hela tisdag och onsdag, sedan jobbar jag torsdag och fredag dag från 09.00-16.00 och sedan är jag ledig lördag och söndag. woopwoop. 
dags att göra någon nytta. hejsvejs 

Jag gillar det inte

Gillar verkligen inte att sova själv.... Tur att jag inte gör det alltför ofta:)

det finns alltid en sanning

har inte skrivit på himla länge nu. ber om ursäkt för det men har jobbat mycket och sedan haft en massa annat och tänka på. är väldigt glad att jag jobbar och tjänar pengar dock, skulle ha varit himla tråkigt om jag inte gjorde något alls. i vilket fall så känner jag att det börjar bli dags att skriva lite igen. 

jag har inte alls så mycket planer, jag ska tävla i golf på söndag så ska väl försöka träna lite inför det.. höhö
aja. hoppas alla har det bra. hejsvejs 


Efter 3 veckor

Skillnaden är rätt bra ändå, inte bara att jag känner mig gladare, piggare och starkare så syns det även lite på kroppen. Nu ska jag bara fortsätta med att träna och försöka ha en bra kost.

Rutiner

På jobbet idag igen och har en del saker att göra men det ska bara bli kul:) det är trevligt att tjäna pengar iaf! Ikväll får vi se vad som händer, kanske följer med mamma på gympa i parken eller något. Hoppas alla har en bra dag!

En bra start på arbetslivet

Måste säga att jag verkligen trivs på jobbet och har inte ångest eller något sådant för att jobba:) det blir bara roligare och roligare ju mer man jobbar! Jobbar nästan hela veckan och det känns super. Hoppas alla har det bra:) puss

Bara så att ni vet:)

Jadu, ingen riktig ork till mycket bloggande... Men skriver och lägger in bilder på både twitter och instagram så följ mig där också så förstår ni att jag inte är död iaf:) Twitter: sofmarklund Instagram: sofmarklund

Då var man iväg

Idag har varit en tung dag. Vaknade imorse och ville verkligen inte kliva upp men jobbar man så jobbar man. I vilket fall så gick det fort att jobba idag eftersom jag har klippt en massa gräs och faktiskt haft saker att göra mest hela tiden. Men just nu sitter jag i en bil påväg till Hemavan med per och hans lillebror. Skulle kunna skriva att det ska njutas av lite ledighet men vi ska faktiskt jobba en del:) springskorna är med för att hålla formen;) höhö....

Woopwoop

Jag ser mycket gladare ut än vad jag var...

Kärlek som kärlek

Jadu har inte skrivit på ett tag men har inte haft någon dator så det är väl därför... Men nu funkar det äntligen att mobilblogga så därför kan jag ju såklart göra det. I vilket fall går det mycket bra med utmaningen eftersom jag inte ätit varken glass, godis, chips osv:) jag har dessutom nu varit duktig och löpt 3 dagar i rad och ska försöka att minst löpa 4 gånger i veckan! I vilket fall har jag ikväll varit på nordic rock och jobbat och måste erkänna att det hade varit skönare om jag legat hemma i soffan hela kvällen istället. Jag börjar snart jobba på mitt riktiga jobb vilket inte känns så himla roligt eftersom jag vet att jag kommer vara så fruktansvärt trött. Sen efter det far jag iväg med per och hans lillebror till deras stuga vid Hemavan, det kommer bli kanon:) Nu måste jag sova, godnatti

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

efter 5 dagar lever jag fortfarande och har klarat mig väldigt bra utan godis, glass och annat sött och onyttigt. 
det handlar nog egentligen bara om att bestämma sig för att inte äta det. 

idag har varit en väldigt slapp dag. sov alldeles för länge och låg kvar i sängen alldeles för länge. hann dock med att spela lite minigolf med hjärtat, slå in paket inför morgondagen och städa. Just nu ligger jag i pers säng och ska väl sova på ett tag då det är en STOR dag imorgon. Per fyller nämligen 20 år!!! 







RSS 2.0