Livet känns ganska bra just nu

Allt skolarbete är klart, jag är så klar och snart far jag med bästa brudarna utomlands i en vecka. Det ska verkligen bli hur skönt som helst och det går inte ens att beskriva hur mycket jag längtat. Sen när vi kommer hem är det bal och student!!!

Jag vaknade upp hos per imorse och for ganska snabbt hem eftersom jag ville plugga och få en massa saker gjorda! Det känns som att livet är ganska bra just nu! Wheey

Bläää

3 skoldagar kvar med skolarbete. Det känns hur skönt som helst men är ändå irriterad, mycket irriterad.
Bajs

om det är någon som missat

följ mig på instagram!! lägger ut mer bilder där, mer än på bloggen. 

namnet är SOFMARKLUND så följ mig:):)

Brustet rep kan knytas ihop, men knuten sitter kvar.

Sjungom studentens lyckliga dar.

Min familj ska då vara den mest komplicerade som finns, ska alltid ändras en massa och dom planer som var är aldrig samma efter ett tag... Så nu är planerna att man ska ut till stugan och fika eftersom min syster fyller 21 imorgon. Fanns inte så mycket att diskutera eftersom när de ändrat planer är det lika bra att bara acceptera det...

Ikväll ska jag bara plugga och kanske även lite under dagen. Hela veckan är sprängd med plugg eftersom detta är sista veckan. Aja, bara att bita i det sista och sedan är det ingenting kvar av skolan och ingenting kvar av de skolår man måste gå. Känns faktiskt lite sådär, även fast det känns kul så är det ju slutet av att varje dag träffa min klass och varje dag prata med massvis av kompisar.
Nu ska jag försöka äta något, hejsvejs

Chokladbollar och kladdkaka

Vaknade upp hos per och var trött och allmänt sliten. Men ja kände ändå att jag behövde fara ut till stugan och hjälpa till med målningen. Tillbaka till per för lite grillning och trevligheter sen. Jag och pers lillebror gjorde chokladbollar och lite kladdkaka också. Det vart sjukt bra måste jag säga!
Nu sen ikväll ska vi se lite fotboll med fina människor och imorgon blir det iksu spa för lite mys med Mimmi.

Hoppas alla haft en bra dag. Hejsvejs

Långa nätter

Idag har jag återigen målat men faktiskt också varit inne i stan och gjort lite ärenden eftersom min syster fyller år på måndag. Annars har jag ätit god middag och varit med bra människor. Nu på kvällen sitter jag bara med familjen Olofsson och ser lite film och snart är det bara en vecka kvar av skola och plugg för att sedan lämna allt och fara utomlands en vecka! Hur skönt är inte det???

imorgon är det mer målning och sen får vi se om det blir plugg... Hejsvejs

Lång och jobbig dag...

Har målat stugan, har en hel dag imorgon också att måla en massa på... Känns väl sådär men vad ska man göra:/ får hoppas att de blir fint väder men de kanske också är för mycket att hoppas på:)

Hoppas alla haft en bra dag!

Sådant som är bra att ha

Det jag köpte i skellefteå blev två shorts som är likadana fast i olika färger. Sjukt snygga med en bra topp i sommar och lite bruna ben:) dom var billiga också så tipsar om dessa!

Härliga väder!

Drog till skellefteå med mamma och syster och hann faktiskt shoppa lite där också, var spontant men också himla roligt! Min syster hade en intervju där så vi följde mest bara med som sällskap men det blev en rolig liten resa.

Nu har vi precis hämtat per och ska ut till stugan i Norrmjöle för imorgon står det målning på vårt schema:) .....
Ha det bra alla, puss

med mamma och syster på stan

Idag har jag gjort massvis med ärenden på stan! Jag behövde det inför utomlands och allt! Känns riktigt skönt:)

 

Solen skiner idag igen

Hej alla fina, det har inte alls hänt så mycket. Det vanliga med plugg mest bara. Jag trallar på... Snart är det sommar, snart är det utomlands och snart är det dags för studenten och balen!

detta gjorde min dag!

hiss och diss

HISS:

-How far we've come - Matchbox Twenty

-Att min styrketräning gett resultat

-Underbara vänner

DISS:

-Sjukt mycket saker kvar att göra innan utomlands 

-Att veckan bjöd på så mycket regn 

-Sötsuget...

Hela havet stormar

Igår var jag och jobbade och kom hem vid 20.15, efter de bjöd Frida på lite efterrätt med tanke på att vi båda jobbat och sedan drog jag mig vidare till Anton för att se lite film, vi såg kung fu panda 2 som var himla bra. Sen for jag och per hem och bara myste.

Idag har vi cyklat faktiskt och de var första gången för mig på en tandemcykel!! Nu ska jag bara ta det lugnt och ikväll väntar plugg.

Varför inte

Hejhej, ja igår var riktigt bra! Jag var och käkade middag med fina brudar och det var verkligen jätte gott! Sen när Sandra och Mimmi drog och jobbade for jag och Olivia på café station och fika och snacka, de var himla trevligt och de kändes som att de verkligen behövdes.
Sen idag så låg jag bara i sängen tills jag fick ett samtal om att jobba idag. Och ja tänkte, varför inte? Så just nu är jag och jobbar. Vi hörs sen iaf!
Hejdå:)

Av kärlekens beröring blir var och en poet.

idag har jag och per varit tillsammans i 14 månader. det är väldigt länge men måste säga att det känns som om tiden gått så sjukt fort. för mig är han så mycket och han betyder så mycket. en person man verkligen kan prata om allt med och man vet med all säkerhet att ingenting av det kommer läcka ut. han kan lyssna på mig när jag är ledsen över någon skitsak i flera timmar utan att ens klaga. han kan lyssna på mig när jag pratar en massa strunt om allt och ingenting men fortsätter bara att lyssna. det är alldeles underbart att ha någon som känns som världens bästa killkompis men som man ändå i slutändan vill kyssa för att man känner så mycket mer än bara de man känner för en vän. jag minns fortfarande hur han berättade för mig om första gången hans ögon såg på mig. hur solen hade lyst upp mitt blonda hår och mitt ansikte och att just den bliden hade varit så fin. Just bara att han kom ihåg första gången hans ögon la märkte till mig säger så himla mycket. jag minns första gången vi var med varandra utanför innebandy, vi såg på en skräckfilm med jonas och sedan såg en komedi så jag skulle våga sova när jag kom hem. allt var så avslappnat och allt kändes så himla bra redan då. för på något vänster var det nog du och jag hela tiden gubben. 

att vara kär är himla bra men ibland kan det också göra ont och inget förhållande är ofta perfekt rakt igenom. man stöter på motgångar som man ofta löser och går vidare. du och jag har stött på motgångar men hittills har inga fått oss att gå skilda vägar för du och jag har något fint tillsammans. oavsett vad som händer vill jag att du alltid ska finnas i mitt liv för med dig är jag lycklig, och med dig är jag glad. puss min fina


it's up 2 u

har väl som sagt att jag ska försöka skriva ett inlägg om dagen så här är jag och försöker göra det jag ska. har dock inte så mycket att skriva om. imorgon är det dags för bolagsstämman iaf och ja, det känns väl ganska bra faktiskt. sen är företaget över och finns inte längre. känns väl lite både och men mest skönt att den kursen är över. 

åh, jag vill bara börja löpa igen, även om jag fortfarande tränar styrka så vill jag börja löpa!!! men mitt knä gör fortfarande alldeles för ont. bara ikväll hade jag ont av att gå runt här hemma :/ börjar känna mig lite depp för jag älskar verkligen att träna hårt men de går inte riktigt nu... 

aja. nu ska jag sluta deppa. längtar bara tills allt med mitt knä är bra. vill börja träna hårdare!!!


A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself.



snart drar vi brudar! det är mindre än 3 veckor kvar och det kommer bli alldeles underbart. 
mina finaste. hoppas ni är taggade? för det är jag.

Upp och ner är lika långt, men inte lika lätt!

hej, idag är en kort men skön dag. blev väckt några gånger imorse av pers väckarklocka och han drog väl vid 06.45 då jag faktiskt steg upp. bara ett tag senare var man på skolan och hade 3 ynka lektioner och sedan var det dags att fara hem igen. har varit på intervju som gick himla bra och ska tillbaka och dryga veckan.
nu ska jag plugga lite och sedan ta en promenad och känna på mitt knä hur det känns. 

veckan är väl också rätt okej. morgondagen bjuder på nästan inga lektioner heller. dock har jag en del i skola att göra och torsdag blir en fullspäckad dag. bara att ladda för att snart är det fan utomlands, bal och STUDENT!




känslor, så många känslor



















skulle kunna fortsätta med dessa. älskar dom!!

Följ mig på instagram!!

där det är @sofmarklund som gäller:) lägger upp mycket bilder där! Hejsvejs

Åh härliga måndag

Det känns faktiskt härligt men bara för att solen skiner så pass mycket som den gör! Snart är det sommar och jag känner det i hela min kropp!!!

Skola idag och imorgon inväntar kort dag och sedan lite andra saker att fixa. Oavsett blir det nog bra!

Jag och solbrillor idag:) bara jätte skönt:)

Pluggplugg

hiss och diss

HISS:

-Projektrapporten klar!!!

-Grillningen och maten med härligt sällskap på valborg

-Spelkväll med bra människor 

DISS:

-Fortsatt ganska kallt och SNÖN som kom... 

-Att ha mycket att göra i skolan 

-Känslan av att man inte ser bra ut

Ny dag, nya möjligheter

Jag är påväg med familjen till övik för dop. Är trött och känner mig lite slö men det går nog bra oavsett!
Annars får vi se vad som händer, beroende på hur länge vi är där och vad som händer sen.

Hejsvejs

Ja, så kan de gå

Taggad i soffan till hockeyn. Hihi

Bäst är inte alltid bra

ganska bra dag faktiskt. skolan var lättsam och kändes bra över hur mycket jag faktiskt fattade på matten. annars så for jag hem, tejpade min bröst med eltejp (lång historia) och sedan lämnade jag tillbaka en klänning. tog mig också tid till att skriva projektrapporten som nästan är klar och se en massa greys avsnitt och måste säga att dom verkligen är bra!!! 

ikväll ska jag duscha, lägga fram kläder för övik imorgon och vara med per. det blir nog bra. 
hejsvejs 


Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen.

jag känner smärta i både mitt knä och sedan i min mage. samma vanliga smärta i mitt knä men en känsla i magen som inte känns bra. den är längre ner mot livmodern. hmm mysko, kroppen är bra skum ibland. 
i vilket fall är det återigen fredag imorgon och dags för helg. kan inte fatta hur snabbt veckorna går och det känns som att det är dags att ta tag i alla arbeten som ska göras. 

i helgen är det dop som gäller på lördag i övik, annars har jag väl inte så många planer. får se vad som händer.. riktigt trist att missa allstarmatchen bara men det är sådant man får ta. hoppas alla haft en bra dag. 









lite bilder från UF-mässan.

Nu är en stress över

Balklänningen hänger hemma nu!!Äntligen, hur skönt som helst:)!!!!

Nu var den stressen som bortblåst, då är det bara stressen över studentklänning. Woopwoop

Ingen är så rik att den har råd att förlora en vän.



du är bäst.

Dags att sova, ny dag imorgon!

Ligger hos per men ska nu sova! Natti

kortvecka, hur skönt som helst

hade endast en lektion idag så var bara på skolan en kort stund. sedan hade jag och mamma bestämt vi skulle på stan och ja det var väl inte det roligaste..... försökte hitta en studentklänning men det gick inte alls speciellt bra. jag tror att jag besökte alla affärer med tjejkläder och hittade ingenting. snart ger jag upp detta.... 
annars så har jag ätit mat och pluggat lite. sen har jag blivit lite stressad över hur allt blir i sommar, får se. 

hoppas alla haft en bra dag. ciao 


Det finns tre slags kärlek: den lyckliga, den olyckliga och den trofasta. En utopi, en tvångstanke och en absurditet.

det är roligt det här med kärlek. ibland är det de bästa som finns och personen gör att det bara bubblar i hela kroppen. varje gång du ser personen lyser hela du upp och allt bra ni gjort tillsammans spelas upp som en film i huvudet. att kunna somna i personens famn och vakna upp i samma armar dagen efter. Oftast är det små saker som gör att livet känns alldeles underbart. 

ibland gör dock att kärlek ger motsatt effekt. Den gör att de smärtar varje gång du ser personen. kanske för att du blivit sårad eller för att kärleken är obesvarad. 

i det första beskrev jag hur jag känner nästan varje dag, hela tiden. när jag inte har honom vid min sida känner jag mig inte som jag vill känna. 
det är roligt det här med kärlek, samtidigt behöver man nog få känna alla dessa sidor för att verkligen förstå vad kärlek är.

Valborg 2012

började kvällen i ersmark med fina vänner. Det blev grill till mat, alkohol och bra stämning. sen for vi in till stan till lokal och träffade annat trevligt folk. trots allt så var de en bra kväll. dock att mitt knä inte alls mår bra. har fruktansvärt ont.... 

hoppas alla ni hade en bra dag! 


































RSS 2.0