dröm, det omedvetnas verklighet

nu ska jag berätta en sak för er. jag har ALLTID varit väldigt mörkrädd och ofta rädd för allt och ingenting. den senaste månaden har varit helt fruktansvärd faktiskt. för ungefär 4 månader sen flyttade vi in i våran nya lägenhet som jag absolut älskar men nu senaste månaden har jag börjat drömma mardrömmar VARJE natt. jag har alltid varit en sådan som trott att det finns "ett liv efter detta" och att det nog också då finns spöken. (ni tycker nog jag är hur töntig som helst men det struntar jag i :D) men iaf, att jag drömmer mycket mardrömmar är inte det som gjort den senaste månaden fruktansvärd utan att jag drömmer så verkliga drömmar att jag vaknar i sådan skräck och chock att jag inte kan somna om igen. 

om vi tar ett exempel, ni vet filmen inception? Om ni har sett den förstår ni precis vad jag menar och för er som inte har sett den, SE DEN!!! (riktigt bra film) iaf, ni vet att filmen handlar om att vara i en dröm, och sedan i den drömmens dröm osv. imorse drömde jag att jag hörde något från vårt kök och vardagsrum och ropar då i panik för att få veta vem det är, inget svar så jag kliver upp och märker att duschen är på och går in för att stänga av den. just när jag stänger av den smälls toadörren igen och jag är fast vilket gör att jag vaknar i panik(tror jag) men då hör jag återigen rösten från köket och ropar igen för att fråga vem det är och kliver upp i sängen och går upp för att kolla men det är ingen där och hör sedan någon säga något snabbt från sovrummet och sen att ytterdörren stängs. Denna gång i panik vaknar jag på riktigt. jag var alltså på något vis fast i 2 drömmar. 

detta kanske låter töntigt men jag har haft jätte svårt att sova och jag känner mig nästan i panik. Det brukar gå bra när jag har min sambo vid min sida men ibland är jag själv och då kan jag inte somna om oavsett vad klockan är. 

mardrömmar alltså, ibland tror jag faktiskt att man drömmer dom av en anledning. nu vet jag inte riktigt vad anledningen är till att jag drömmer mardrömmar varje natt men.. tackohej 


svar på tal

Anonym

vilken kurs??

2013-10-25 @ 14:12:22
 
Fick frågan om vilken kurs jag studerar nu på universitetet och det är Juridisk Översiktskurs. Den är verkligen kanon och om ni är less på att jobba men kanske inte riktigt redo för att börja plugga ordentligt rekommenderar jag er att läsa denna kurs. Läser ni 100 % så är kursen bara under 9 veckors tid. 

allt handlar inte om att få ett bra resultat.

och då var det söndag igen. högskoleprovet gjordes igår och det gick väl sådär om jag ska vara ärlig.... 
men nu vet jag iaf vad jag behöver plugga till när jag gör det igen till våren. så det var väl bra att jag gjorde det iaf. efter det så drack vi lite alkohol och for ut en liten stund på olles. försökte lära mig hur man spelar blackjack och det gick väl ganska bra, kanske är jag nästa gång som står där och försöker vinna pengar. 

idag har varit en så himla skön dag med massvis med mys. blev också bjuden på middag hemma hos svärföräldrarna vilket var mycket uppskattat. nu ska jag försöka läsa igenom lite inför tentan nästa tisdag och försöka sova tidigt, (känns som jag håller på att bli förkyld). 

hoppas alla har haft en fantastiskt bra helg och önskar alla en minst lika skön vecka. 


 

in med nytt och ut med det gamla

ville göra en helt ny blogg men kändes så himla tråkigt att bara radera allt annat som finns kvar på den här. 
vet inte alls varför jag slutade, men ibland är det bara skönt att kunna skriva av sig även om det egentligen inte har något vettigt innehåll. 

vet inte hur många som fortfarande följer den här bloggen men om ni inte visste så bor jag numera i en lägenhet på Nygatan i stan med min nuvarande sambo. annars vet jag inte hur mycket nytt det finns att berätta. 
läser en riktigt rolig kurs på universitetet och om folk har chansen, läs kursen, den är så sjukt nyttig och man lär sig så himla mycket roligt. 

imorgon så ska jag jobba då jag inte behöver vara på universitetet så ska fara och kramas med alla mysiga barn på förskolan jag brukade jobba förut på. det är verkligen så underbart. hoppas alla får en rikigt bra kväll iaf, nu ska jag snart börja byta om för match, KORPENmatch :) 

 
 
RSS 2.0