lite blandade tankar om SM

det mest sjuka av allt var att dagen innan måndag. vill säga söndag då... den natten till måndag drömde ja en dröm. jag drömde om att västerbotten stod i final mot skåne. ja drömde om laguppställningen och att de var så fruktansvärt mycket publik. 
verkligen blev exakt samma. västerbotten stod i final mot skåne och vi spelade matchen inför en publik på 2227 personer. hur coolt är inte det? och nu när man tänker efter spelar det absolut ingen roll om folk tyckte jag var bra eller dålig för vi tog ett SM guld. 

första matchen stod motståndet för Stockholm. vi var verkligen taggade och det märktes men lite nervöst spel och lite nervösa spelare gjorde ändå att vi inte vann den matchen trots att vi verkligen kunde ha vunnit. slutresultatet blev 5-3 till Stockholm. Amanda Öhman är egentligen den som bara ska ha mest beröm i den här matchen!

andra matchen i gruppen mötte vi Dalarna. vi taggade om efter förlusten och tog nya tag inför denna match då vi vet att dalarna ALLTID brukar vara ganska bra. vi spelade superbra innebandy och rullande upp Dalarna ganska rejält och de hade inte så mycket att säga till om. matchen slutade 4-0 till Västerbotten och Elsa Lindahl, Julia Nordin och Amanda Gidlund var gudarna på banan!

sista matchen i gruppspelet mötte vi Gästrikland. Våran grupp kallades "dödens grupp" vilket också blev sant. Alla vann mot alla och låg på 3 poäng. vi visste att vi behövde vinna denna match eller spela lika för att gå vidare. Det var nog den mest spännande matchen i vårt gruppspel och både vi och Gästrikland spelade riktigt bra innebandy och de var riktigt tuffa att möta. 4-4 blev slutresultatet vilket innebär att Västerbotten (vi) gick vidare till kvartsfinal. I denna match ska Sanna Hägerström, Amanda Öhman, Julia Nordin, Elsa Lindahl ha extra beröm.

sen kom vi till kvartsfinal där småland blev vårt motstånd. Vi hade sett dom spela några matcher innan i gruppspelet och för att vara helt ärlig var ja inte speciellt imponerad. Vi klev iaf in i matchen med bra tagg och med bra inställning och vi spelade väldigt bra. vinst med 4-1 i den här matchen och  vi gick vidare till semifinal där Uppland blev motståndet. 

semifinal, nervösa som vi var. ja kom ihåg att alla sagt att Uppland var tippade till guldet och att alla var säkra på att det skulle vinna allt. Men vi var inställda på att final skulle vi ta oss till och det bestämde vi oss också för. Vi taggade lite extra mycket musik och körde för fullt. Vi hade grymt försvarsspel och Amanda Delgado Johansson som är 95a fick inte komma till många skott. vi vann tillslut med 3-1 väldigt välförtjänt. och i den här matchen var Nathalie Stenvall, Julia Nordin, Amanda Gidlund riktigt duktiga. 

väl i final var motståndet skåne som sagt. det finns inte så mycket att säga. första två perioderna var väldigt jämna och det var 2-2 på resultattavlan. in i sista perioden bestämde vi oss bara för att det här ska vi vinna! det finns inge annat. Vi ryckte ifrån och Julia Nordin gör viktiga 3-2 och 4-2 till oss. Då visste ja att vi skulle vinna. slutresultatet blev sedan 6-2 efter mål av Frida Johansson och Mimmi Engman. sista i öppen kasse. 
i finalen ska såklart Julia Nordin ha mycket beröm som var en superstjärna hela helgen. sen var Frida Johansson, Sanna Hägerström och Sofie Lindgren bra

Det var egentligen våran helg med superbra tjejer, bra stämning och en MASSA skratt. jag har haft så roligt även om att sova på en madrass inte är det skönaste och ryggen fick ta stryk. men nu har ja sagt lite om denna fantastiska helg.


Kommentarer
LilLinn

du glömde ju typ det viktigaste :O hur gick det i mattävlingen;)

2011-04-13 @ 21:07:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0